Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πτώση Canadair: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Περικλή Στεφανίδη – Παρουσία Μητσοτάκη η κηδεία του Ανθυποσμηναγού στο Κιλκίς

Σήμερα αναμένεται να πουν το τελευταίο αντίο συγγενείς και φίλοι στον 27χρονο Ανθυποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη , ο οποίος έχασε την ζωή του στην μάχη κατά των πύρινων μετώπων στην Κάρυστο. Η κηδεία του 27χρονου αναμένεται να γίνει στις 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παλαιού Αγιονερίου στο Κιλκίς, παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η αγάπη του συγκυβερνήτη του Canadair, που έπεσε στην Κάρυστο, για τα αεροπλάνα ήταν τόσο μεγάλη που έδωσε δύο φορές Πανελλαδικές εξετάσεις για να περάσει στην σχολή Ικάρων και να πραγματοποιήσει το όνειρο του.

«Συντετριμμένοι οι γονείς του πιλότου»

Οι γονείς του αδικοχαμένου πιλότου, ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη είναι συντετριμμένοι από τον χαμό του, ενώ από νωρίς το πρωί φίλοι και συγγενείς του 27χρονου επισκέπτονται το σπίτι του, για να συλλυπηθούν την οικογένειά του.

Νωρίτερα, κοντά στους γονείς βρέθηκε ένας ιερέας, φίλος της οικογένειας, προκειμένου να τους συμπαρασταθεί και να τους υποστηρίξει. Οι γονείς είναι «εξαιρετικά συγκλονισμένοι για τον χαμό του παιδιού τους», είπε ο ιερέας. Παράλληλα, ο πατέρας Αλέξανδρος τόνισε πως οι γονείς είναι «εξαιρετικά υπερήφανοι» για το παιδί τους.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!