Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πυρκαγιά στην Μαγνησία: Η κάμερα της ΕΡΤ κατέγραψε τα τελευταία πλάνα του άτυχου κτηνοτρόφου: «Θα γίνουμε μάρτυρες ενός κακού»

Σοκ προκαλεί το πλάνο της ΕΡΤ που απαθανατίζουν τις τελευταίες στιγμές του 45χρονου βοσκού που έχασε τη ζωή του στις πυρκαγιές στην Μαγνησία.

Η δημοσιογράφος, Φρόσω Παύλου, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, αναφέροντας πως έκαναν προσπάθεια να τον αποτρέψουν από το να βρίσκεται στο πύρινο μέτωπο, αλλά τελικά το κακό συνέβη.

«Κινδυνεύει να καεί ένα κοπάδι προβάτων. Είναι εγκλωβισμένα, βλέπετε τον βοσκό που προσπαθεί, φωνάζει εδώ και πάρα πολλή ώρα στους πυροσβέστες να τον βοηθήσουν, αλλά αντιλαμβάνεστε όταν οι ανθρώπινες ζωές απειλούνται η προτεραιότητα είναι εκεί. Χωρίς καμία προφύλαξη κατευθύνεται εκεί. Ίσως να είναι τα πράγματα δύσκολα και για τον ίδιο, ίσως πρέπει κάποιος να τον απομακρύνει. Γκρέιντερ προσπαθεί να ρίξει χώμα. Θα καεί ο ίδιος, θα γίνουμε μάρτυρες ενός κακού σήμερα. Δεν εννοεί να αφήσει τα ζώα του και να φύγει» είχε αναφέρει η δημοσιογράφος νωρίτερα σε ζωντανή σύνδεση.

«Κατ’ αρχήν να πω τα βαθιά μου συλλυπητήρια για τον κτηνοτρόφο που κάηκε. Του φωνάζαμε να φύγει από τα πρόβατα γιατί θα τον έπιανε η φωτιά. Η κάμερα της ΕΡΤ τον έχει απαθανατίσει την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να σώσει τα πρόβατά του και τον αδερφό του να τον τραβά. Αν κάνετε ένα flashback και στις συνδέσεις μας, θα τον δείτε να κάνει την προσπάθειά του να σώσει τα ζώα του» είπε συγκλονισμένη. κάποιες ώρες αργότερα στο δελτίο ειδήσεων.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!