Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απίστευτη δήλωση Μπαλάσκα για καταγγελία παρενόχλησης δικηγόρου από αστυνομικό: «Βελούδινο περιστατικό που συμβαίνει κάθε 15 δευτερόλεπτα»

Σε μια απίστευτη δήλωσε προέβη ο Σταύρος Μπαλάσκας, στην εκπομπή Alpha Τώρα, έπειτα από καταγγελία για σωματική βία δικηγόρου από αστυνομικό. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ιάσονα Τσόλη, όπως υποστηρίζει η γυναίκα, βρέθηκε στο τμήμα για να υποστηρίξει συγγενικό της πρόσωπο το οποίο είχε συλληφθεί για οικοδομική παράβαση. Όταν ζήτησε να συναντηθεί με τον διοικητή του τμήματος, ο αστυνομικός υπηρεσίας την απώθησε και άσκησε σωματική βία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι έχει φωτογραφίες και βίντεο από την επίθεση ενώ σε επικοινωνία με τον δημοσιογράφο, τού ανέφερε ότι είναι ακόμα συγκλονισμένη.

Από την πλευρά της αστυνομίας, πηγές από το τμήμα διαρρέουν ότι το εν λόγω περιστατικό δεν συνέβη ποτέ.

Στην εκπομπή «Alpha Τώρα» μίλησε ο Γενικός Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, Νίκος Καραγιάννης, αλλά και ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος έκανε λόγο για «απλό βελούδινο περιστατικό που συμβαίνει κάθε 15 δευτερόλεπτα».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!