Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκλονιστικές εικόνες από την πυρκαγιά στην Μάνδρα: Άνθρωπος κοιμάται πάνω στο καμένο του σπίτι

Συγκλονιστικές εικόνες διαδραματίζονται στην Μάνδρα, όπου έχει πληγεί από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών. 

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης με τον οικισμό Τσακάλι, όπου η ρεπόρτερ Μαίρη Σκανδάλη μετέφερε τα τελευταία νέα γύρω από το πύρινο μέτωπο, η τηλεοπτική κάμερα της ΕΡΤ κατέγραψε τον ιδιοκτήτη ενός από τα καμένα σπίτια της περιοχής να κοιμάται κυριολεκτικά πάνω στα αποκαΐδια της περιουσίας του.

«Είμαστε μόλις δύο λεπτά από το κέντρο της Μάνδρας. Τεράστια οικολογική καταστροφή, τεράστια καταστροφή σε σπίτια και σε περιουσίες γενικότερα. Πάρα πολλά καμένα αυτοκίνητα και σπίτια. Οι κάτοικοι είδαν τη φωτιά να πλησιάζει το βράδυ της Δευτέρας και τελικά έφτασε εδώ το μεσημέρι της Τρίτης», περιγράφει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

«Εγκατέλειψαν όλοι, διότι η φωτιά πέρασε μέσα από όλο τον οικισμό. Κάποια σπίτια τα κατέστρεψε ολοσχερώς, σε κάποια έκανε απλά μεγάλες ζημιές», τονίζει η Μαίρη Σκανδάλη.

«Τώρα ξεκίνησαν να επιχειρούν και πάλι τα εναέρια μέσα. Έχουν επιστρέψει εδώ δύο οικογένειες, ένας άνθρωπος βλέπω ότι κοιμάται σε εξωτερικό χώρο», περιγράφει στη συνέχεια του ρεπορτάζ η Μαίρη Σκανδάλη, με τον τηλεοπτικό φακό να εστιάζει στην εικόνα του ιδιοκτήτη που έβγαλε τη νύχτα στην ύπαιθρο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!