Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκλονίζουν τα λόγια αστυνομικού κατά την εκκένωση στην Μάνδρα: «Σαν μάνα μου σ’το λέω»

Οι Αστυνομικές Αρχές έχουν ριχτεί στην μάχη κατά των πυρκαγιών σε όλη την χώρα. Έπειτα από μηνυμα του 112 για εντολή εκκένωσης έχει σταλεί στους κατοίκους του οικισμού Κανδύλι στα Μέγαρα, αφού η φωτιά κατευθύνεται απειλητικά προς το χωριό. Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο προκειμένου να ενημερώσουν τους πολίτες και να τους πείσουν να μεταβούν σε ασφαλές μέρος.

Η δημοσιογράφος Ελισάβετ Γεωργίου καλύπτει το ρεπορτάζ του πύρινου μετώπου στην περιοχή, μεταδίδοντας πλάνα και τις τελευταίες εξελίξεις. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε τη στιγμή που αστυνομικοί προσπαθούν να πείσουν μία γυναίκα να εγκαταλείψει το σπίτι και τα ζώα της, αφού οι φλόγες απέχουν λίγα μέτρα από το σημείο.

«Σαν μάνα μου σ’ το λέω», ακούγεται ένας από τους αστυνομικούς να λέει στην απελπισμένη γυναίκα, η οποία αρνείται να απομακρυνθεί και να αφήσει την περιουσία της να χαθεί.

Και το τηλεοπτικό συνεργείο κλήθηκε να απομακρυνθεί από την περιοχή υπό τις οδηγίες της Αστυνομίας, με τη φωτιά να πλησιάζει απειλητικά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!