Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Ένταση στο δικαστήριο μετά την ανακοίνωση της ενοχής των «12» – «Δολοφόνοι, ισόβια» (Βίντεο)

Η δίκη για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού, βρήκε ένοχους όλους τους κατηγορούμενους. Ωστόσο, ένταση επικράτησε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, μετά την απόφαση για την ενοχή και των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Φίλοι και συγγενείς που ήταν συγκεντρωμένοι φώναζαν «δολοφόνοι, δολοφόνοι» και απαιτούσαν «ισόβια», ενώ δεν έλειψαν ύβρεις και χειρονομίες.

Εντός της δικαστικής αίθουσας σηκώθηκε και πλακάτ που έγραφε «Δικαιοσύνη για τον Άλκη».

Η αίθουσα του Κακουργιοδικείου Θεσσαλονίκης είναι ασφυκτικά γεμάτη. Από τη μία πλευρά  βρίσκονται φίλοι και συγγενείς του Άλκη, ανάμεσα στους οποίους οι γονείς του που παρακολούθησαν σχεδόν όλες τις συνεδριάσεις του δικαστηρίου, και από την άλλη πλευρά κάθονται οι συγγενείς των κατηγορούμενων.

Το Δικαστήριο νωρίτερα απήγγειλε σε κάθε κατηγορούμενο ξεχωριστά τις κατηγορίες καλώντας έναν έναν να σηκωθεί από τη θέση του.

Ειδικότερα,  έκρινε επτά κατηγορούμενους ένοχους για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο από κοινού σε βάρος του Άλκη και πέντε για συνεργεία σε ανθρωποκτονία σε βάρος του αδικοχαμένου 19χρονου. Αναφορικά με τον τραυματισμό του φίλου του Άλκη, οι πέντε κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και οι επτά για συνέργεια. Σχετικά με τον τρίτο της παρέας, ο ένας από τους «12» βαρύνεται με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, και οι υπόλοιποι για συνέργεια.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!