Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Υπόθεση 12χρονης: Ταραχοπούλου, δικηγόρος 12χρονης για τις νέες συλλήψεις – «Αυτή η υπόθεση έχει πολύ βάθος – Υπάρχει κύκλωμα παιδικής κακοποίησης»

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν στο πανελλήνιο όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Μάλιστα, με αφορμή τις τέσσερις νέες συλλήψεις στις οποίες προχώρησε η αστυνομία σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, η δικηγόρος της, Ασπασία Ταραχοπούλου μίλησε στην ΕΡΤ για τις νέες εξελίξεις.

«Αυτή η υπόθεση έχει πολύ βάθος. Υπάρχει κύκλωμα παιδικής κακοποίησης, παιδεραστίας και πορνογραφίας και έχει δρόμο» δήλωσε στην η δικηγόρος της ανήλικης που έχει αναγνωρίσει και καταγγείλει 34 εμπλεκόμενους σε αυτή την εφιαλτική υπόθεση που ακόμα είναι σε εξέλιξη.

«Δεν έχω επίσημη ενημέρωση. Εικάζω ότι οι τελευταίες συλλήψεις είναι αποτέλεσμα της τελευταίας κατάθεσης και της αναγνώρισης που ακολούθησε. Θεωρώ ότι είναι από αυτούς που αναγνώρισε το παιδί» ανέφερε ακόμη στην ΕΡΤ η κ. Ταραχοπούλου.

Επιπλέον, η νομικός τόνισε ότι η ανήλικη δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. «Συνεχώς υποβάλλεται σε καταθέσεις, Ανακαλεί συνεχώς νέα πρόσωπα και ζητάει μόνη της να τα υποδείξει και να τα πει γιατί θέλει να τιμωρηθούν όλοι αυτοί που της έκαναν ό,τι της έκαναν» δήλωσε, συμπληρώνοντας ότι σε όλη αυτή την περιπέτεια η ανήλικη που έπεσε θύμα συστηματικής σεξουαλικής εκμετάλλευσης παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο.

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στους τέσσερις νέους συλληφθέντες είναι και ο 63χρονος παιδόφιλος, που πρόσφατα συνελήφθη στην Ομόνοια για παρενόχληση ανήλικης κοπέλας και κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!