Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κολωνός: Τέσσερις νέες συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης – Ανάμεσά τους και ο παιδόφιλος της Ομόνοιας

Σε 4 νέες συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ πριν από λίγη ώρα για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο Έλληνες και δύο αλλοδαπούς.

Συγκεκριμένα ο ένας είναι ο 63χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί στην Ομόνοια πριν από περίπου μία εβδομάδα για προσέλκυση παιδιών. Επίσης, μέσα στις συλλήψεις περιλαμβάνονται ένας 82χρονος άνδρας και δύο υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 43 και 46 ετών.

Σημειώνεται ότι σε δηλώσεις στο parapolitika.gr που έκανε εχτές (21/6) η δικηγόρος της 12χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου είχε προβλέψει ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση. Συγκεκριμένα η κυρία Ταραχοπούλου είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Το παιδί έχει κουραστεί με την όλη διαδικασία των συνεχιζόμενων καταθέσεων, καθώς είναι ψυχοφθόρο και κουραστικό γιατί αυτές είναι πολύωρες και έρχεται στην Αθήνα από πολύ μακριά. Παρ’όλα αυτά όμως η ίδια θέλει να το κάνει γιατί έχει καταλάβει τι της έχει συμβεί πια και θέλει να βρεθούν και να τιμωρηθούν όλοι οι ένοχοι. Πιστεύω πως θα έχουμε ακόμα δρόμο για την υπόθεση και θα υπάρξουν εξελίξεις»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!