Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αυτοψία των Παραπολιτικών στα στέκια των παιδόφιλων – Οι καφετέριες στο κέντρο της Αθήνας, όπου μεσήλικοι «ψαρεύουν» τα θύματά τους (Εικόνες)

Κυρίαρχο θέμα στα  media και τα κοινωνικά δίκτυα ήταν τις προηγούμενες ημέρες, οι φωτογραφίες ενός 63χρονου, με ματωμένο στόμα και κουνημένη περούκα, να κλαίει από το ξύλο και τον φόβο.

Παλιός γνώριμος της Κρατικής Ασφάλειας και του Τμήματος της Ομόνοιας, ο 63χρονος παιδόφιλος κυκλοφορεί από τη δεκαετία του ’80 στην περιοχή, όπου άλλωστε εργάζεται στη διοίκηση δημόσιου οργανισμού, στην Πατησίων. Καταστηματάρχες και θαμώνες μιλώντας στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» αναφέρονται σε πολυάριθμη ομάδα παιδόφιλων, κυρίως μεσήλικων και ατόμων τρίτης ηλικίας, που συχνάζουν σε καφετέριες στην Αγ. Κωνσταντίνου, στη Βηλαρά πίσω από την εκκλησία, στη Ζήνωνος, στην Κοτοπούλη, στην Καματερού, στην Πλατεία Βάθη και την Αριστοτέλους.

Συναντήσεις

Εκεί συναντούν τα θύματά τους και, αφού τους προσφέρουν δώρα, ιδίως φθηνά χρυσαφικά ή καλλυντικά από συγκεκριμένα μαγαζιά, τα οδηγούν σε ξενοδοχεία της Αγ. Κωνσταντίνου ή της Κουμουνδούρου, όπου ικανοποιούν τις αρρωστημένες ορέξεις τους. Τρία είναι αυτά με την περισσότερη σχετική κίνηση. Η επωνυμία του ενός παραπέμπει σε αρχαιολογικό χώρο, το δεύτερο διαθέτει πλούσιο πρωινό και το τρίτο, το πιο παλιό, έχει στην είσοδό του κακέκτυπα κιόνων. Από το φθινόπωρο, όταν άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι των αποκαλύψεων για το δράμα της 12χρονης στον Κολωνό, αρκετοί εξαφανίστηκαν. Ούτε στις καφετέριες τους έβλεπαν ούτε στα ξενοδοχεία.

Κάποιοι πάντως συνέχισαν, μεταξύ αυτών και ο 63χρονος, που προσπαθούσε συνεχώς με διάφορους τρόπους να προσελκύσει κορίτσια. Αλλοτε χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικές εφαρμογές, άλλοτε με αγγελίες, ενώ μερικές φορές κολλούσε χαρτάκια με παραπλανητικά μηνύματα και τηλέφωνα σε σχολεία και φροντιστήρια στην Καλλιθέα και στον Κολωνό, ενώ τη 12χρονη -όπως ισχυρίζεται η ίδια- την προσέγγισε μέσω του μαστροπού και βιαστή της, Ηλία Μίχου, δίνοντάς την κατόπιν και σε φίλο ή φίλους του.

Διαβάστε περισσότερα στο parapolitika.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!