Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αποκάλυψη Μπαλάσκα για την δολοφονία στην Κω: «Ερευνώνται οι σχέσεις του Μπαγκλαντεσιανού με τον αρραβωνιαστικό της 27χρονης»

Ο Σταύρος Μπαλάσκας από τον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, προέβη σε μια αποκάλυψη για την υπόθεση δολοφονίας στην Κω, πως το θύμα διατηρούσε προφιλ σε site γνωριμιών – συνοδών. Ο Συνδικαλιστής μίλησε στο okmag για την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Μπαλάσκας αποκάλυψε ότι ο δράστης έχει αφήσει πολλά στοιχεία πίσω του που τα ερευνά ενδελεχώς το τμήμα των ανθρωποκτονιών και αποκάλυψε ότι η ΕΛ.ΑΣ ερευνά και τις σχέσεις του Μπαγκλαντεσιανού υπόπτου με τον αρραβωνιαστικό της άτυχης κοπέλας.

Η υπόθεση της εξαφάνισης της 27χρονης στην Κω λήγει με τον πλέον δυσάρεστο τρόπο και τα στοιχεία που μιλούν για δολοφονία της άτυχης κοπέλας.

Από την αρχή κατάλαβε η Ελληνική Αστυνομία και οι αστυνομικοί της Κω, ότι έχουμε να κάνουμε με ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Ο πρώτος ύποπτος, ο υπήκοος του Μπαγκλαντές προσήλθε στην υπηρεσία της Κω και εκεί αποκάλυψε τις σχέσεις του με το θύμα. Κατάλαβαν οι αστυνομικοί της Ρόδου ότι υπάρχει μια μεγάλη ιδιαιτερότητα και κάλεσαν το ειδικό κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών από την Αθήνα να επιληφθεί, όπου δυο εξαίρετοι αξιωματικοί ήρθαν αμέσως στο νησί.

Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με πολλές αντιφάσεις που έχει πέσει ο Μπαγκλαντεσιανός. Ακόμη, έχουμε να κάνουμε με συνεργούς, διότι για να μεταφερθεί το πτώμα που βρέθηκε κάτω από ένα δέντρο χρειαζόταν μεταφορικό μέσο. Και έχουμε να κάνουμε με παράλληλες υποθέσεις όπως είναι ένα site γνωριμιών – συνοδών που βρέθηκε η φωτογραφία της άτυχης κοπέλας. Οι δηλώσεις και οι καταθέσεις του Μπαγκλαντεσιανού για την πώληση ναρκωτικών, ο βιασμός της και τα αίτια του θανάτου που ιατροδικαστικά αποδεικνύεται ότι ήταν ιδιαίτερα.

«Ο ιατροδικαστής έδειξε στραγγαλισμό και χτυπήματα στο κεφάλι»

Τι έχει δείξει η ιατροδικαστική έρευνα;

Η πρώτη ματιά του ιατροδικαστή έδειξε στραγγαλισμό και χτυπήματα στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώμα. Από εκεί και πέρα εξελίσσονται τα πάντα και πέρνουν καταθέσεις από τους αξιωματικούς του ανθρωποκτονιών και ως το βράδυ θα έχει βγει μέρος του αποτελέσματος της αστυνομικής δουλειάς.

Εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο κύκλωμα πίσω από την υπόθεση;

Ερευνούνται οι σχέσεις του Μπαγκλαντεσιανού με τον αρραβωνιαστικό – σύντροφο της κοπέλας και την ίδια την κοπέλα, όσον αφορά αυτά που ο ίδιος δήλωσε για την πώληση ναρκωτικών και την ανταλλαγή ναρκωτικών ή είδους. Και εξετάζεται και η συμμετοχή άλλων υπήκοων του Μπαγκλαντές, όπως ο συγκάτοικος του πρώτου υπόπτου στην υπόθεση της δολοφονίας της κοπέλας.

«Έχουμε σκληρή δολοφονία, αλλά όχι επαγγελματική»

Εσείς από την πείρα σας πιστεύεται ότι η υποόθεση θα διαλευκανθεί άμεσα;

Η υποθεση δεν χαρακτηρίζεται για τα τσακάλια του ανθρωποκτονιών ως μια δύσκολη δουλεία. Είναι μια υπόθεση με πάρα πολλά στοιχεία: δαχτυλικά αποτυπώματα, τρίχες, DNA, σημάδια, αστοχίες όπως το κινητό και η τοποθέτηση του πτώματος σε ένα σημείο που θα βρισκόταν γρήγορα. Έγιναν λάθη που παραπέμπουν σε σκληρή δολοφονία, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα επαγγελματική.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!