Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Πώς βρέθηκαν στα χέρια του 40χρονου διαμερίσματα, πρατήρια καυσίμων και μια Ferrari μετά τη δολοφονία

Οι Αρχές εξετάζουν την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, ελέγχοντας την χρηματική ροή των εμπλεκομένων. 

Δύο διαμερίσματα, μια Ferrari αλλά και πρατήρια βενζίνης που φαίνεται να είχε αποκτήσει τα δύο τελευταία χρόνια ο 40χρονος έχουν μπει μεταξύ άλλων στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Οι ύποπτες γνωριμίες και τα κινητά τηλέφωνα

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο 40χρονος αγόρασε μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου, δύο διαμερίσματα στον Γέρακα.

Ο 40χρονος (δεξιά) στη φωτογραφία που ανέβασε ο 50χρονος (αριστερά) στο facebook λίγη ώρα μετά τη δολοφονία Καραϊβάζ

Τα διαμερίσματα

Η πρώτη αγορά έγινε επτά μήνες μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, τον Νοέμβριο του 2021. Αφορά στην αφορά μιας μεζονέτας 100 περίπου τετραγωνικών μέτρων, την οποία φέρεται να αγόρασε για 40.000 ευρώ.

Περίπου 14 μήνες μετά, τον περασμένο Φεβρουάριο ο 40χρονος, πληρώνοντας πάλι με μετρητά, αγόρασε, από τους ίδιους πωλητές, ένα διαμέρισμα 65 τετραγωνικών μέτρων, έναντι του ποσού των 30.000 χιλιάδων ευρώ και περίπου στο ένα τρίτο της αντικειμενικής αξίας του.

Η Ferrari

Παράλληλα πέρσι το καλοκαίρι μετά τη δολοφονία επιχειρηματία στον χώρο των καυσίμων, ο 40χρονος εμφανίζεται να αποκτά τη Ferrari του θύματος αξίας 180.000 ευρώ. Υπάρχουν πληροφορίες ότι το ακριβό όχημα το απόκτησε σε φιλική τιμή από τη σύζυγο του επιχειρηματία. Όπως και να έχει οι Αρχές εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή αυτή τη συναλλαγή.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε το MEGA κεντρικό δελτίο ειδήσεων λίγες ημέρες προτού συλληφθεί ο 40χρονος είχε δώσει την κόκκινη Ferrari σε άλλο άτομο κι εκείνο του είχε δώσει άλλο όχημα για να κυκλοφορεί. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως έχει αποκαλύψει το MEGA ο 40χρονος εκτελούσε χρέη προσωπικού φρουρού του επιχειρηματία καυσίμων που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι του 2022.

Τα βενζινάδικα

Εκτός από τα οχήματα και τα σπίτια του 40χρονου, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει και τα πρατήρια υγρών καυσίμων που διαχειριζόταν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος εμφανιζόταν ως το… αφεντικό σε πρατήρια βενζίνης αλλά στα χαρτιά παρουσιάζονται άλλοι ιδιοκτήτες.

Σύμφωνα με το MEGA ιδιαίτερο ενδιαφέρουν δείχνουν οι Αρχές για ένα βενζινάδικο στη βορειοανατολική Αττική και στην αλλαγή της εταιρείας προμήθειας καυσίμων που έγινε το τελευταίο διάστημα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!