Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δίκη Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Χωρίς χειροπέδες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο – Νέα διακοπή στη δίκη (Εικόνα)

Χωρίς μάσκα προστασίας, αλλά και χωρίς χειροπέδες εμφανίστηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Τα πλάνα κατέγραψε η κάμερα του Alpha και η εκπομπή της, Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα. Ο Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος μίλησε σε ζωντανή σύνδεση, σημείωσε ότι δεν θα έπρεπε να είναι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος χωρίς χειροπέδες. «Κι εγώ τώρα το είδα, δεν θα έπρεπε. Χειροπέδες και πίσω, ούτε μπροστά. Πρακτικά δεν πρόκειται να φύγει, αλλά το πρωτόκολλο είναι καθαρό και τεκμηριωμένο: σε όλες τις μεταγωγές χειροπέδες και τα χέρια πίσω».

Η δίκη διακόπηκε για τρίτη φορά και η νέα δικάσιμος ορίστηκε για τις 8 Μαΐου.

Με την έναρξη της δίκης για το έγκλημα για τα Γλυκά Νερά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ζήτησε τον λόγο και είπε: «Να σας ενημερώσω ότι ο συνήγορος μου δεν μπορεί να παραστεί λόγω προβλήματος υγείας». Το δικαστήριο ενημερώθηκε από συνεργάτιδα του γραφείου του συνηγόρου Αλεξάνδρου Παπαϊωαννίδη ότι ο δικηγόρος έχει πρόβλημα υγείας και προσκόμισε έγγραφα από κλινική στην όποια εισήχθη την Παρασκευή.

Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε τη διακοπή της δίκης με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να ζητά να μην οριστεί η συνεδρίαση την περίοδο των πανελληνίων εξετάσεων, στις οποίες σκοπεύει να συμμετέχει.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!