Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Παλαιό Φάληρο: Πρωταγωνιστής σε βιντεοκλίπ του Snik ο αστυνομικός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί για διακίνηση ναρκωτικών και μάλιστα εν ώρα υπηρεσίας με περιπολικά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους δύο συλληφθέντες, που θεωρείται και ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης, είναι ένας θηριώδης άνδρας με παρελθόν στον χώρο του bodybuilding.

 

 

Τόσο ο ίδιος όσο και ο ειδικός φρουρός που συνελήφθησαν, υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου. Ο 33χρονος βασικός κατηγορούμενος μέχρι το 2019 υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ, από την οποία έφυγε λόγω προβληματικής συμπεριφοράς και αδράνειας.

Κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση καθήκοντος

Οι αστυνομικοί συνελήφθησαν στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, κατηγορούμενοι για ναρκωτικά και παράβαση καθήκοντος. Στην κατοχή τους βρέθηκαν περίπου 2,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και ζυγαριές ακριβείας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο αστυφύλακας που δρούσε από τον Οκτώβρη του 2022, διακινούσε κυρίως ακατέργαστη κάνναβη. Όσον αφορά την εμπλοκή στην υπόθεση του ειδικού φρουρού, διαπιστώθηκε ότι προμηθεύτηκε ναρκωτικές ουσίες για ιδία χρήση.

 

 

Ο αστυφύλακας προμηθευόταν τις ποσότητες ναρκωτικών από έτερο συλληφθέντα, με τον οποίο χρησιμοποιούσαν τις οικίες τους ως χώρους αποθήκευσης. Είχαν τη βοήθεια των συντρόφων τους, οι οποίες ομοίως συνελήφθησαν.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται ακόμα 5 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, για τα οποία δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις της αυτόφωρης διαδικασίας.

 

 

Πρωταγωνιστής σε βιντεοκλίπ του Snik

Όπως αποκαλύπτει το MEGA, ο 33χρονος αστυφύλακας ήταν πρωταγωνιστής σε βιντεοκλίπ του γνωστού τράπερ Snik.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες, ο 33χρονος με καλυμμένο το πρόσωπό του στέκεται δίπλα στον τραγουδιστή κάνοντας χαρακτηριστικές χειρονομίες.

 

 

Σε άλλο βίντεο-ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το MEGA, διακρίνεται ο 33χρονος να σπάει με τα δάχτυλά του ένα ποτήρι σε μπαρ, επιδεικνύοντας τη δύναμή του.

Το ντελίβερι και τα «κοτόπουλα»

Η καταγγελία έγινε πριν από λίγες ημέρες στο Εσωτερικών Υποθέσεων κι έτσι τέθηκε υπό παρακολούθηση και έγινε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Διαπιστώθηκε ότι συνομιλούσε μέσω διαδικτυακών εφαρμογών με τους πελάτες του, ενώ χρησιμοποιούσε κωδικές ονομασίες για να μη γίνεται αντιληπτός.

Όπως μεταδόθηκε, αποκαλούσε τα ναρκωτικά «κοτόπουλα» και «κατσαβίδια». Συνελήφθη το Σάββατο στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς φέρεται να έκανε ντελίβερι ναρκωτικών σε πελάτη.

Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνεται πως «ο εμπλεκόμενος αστυφύλακας χρησιμοποιούσε μέτρα προφύλαξης, όπως κωδικοποιημένες συνομιλίες και χρήση διαδικτυακών εφαρμογών στις επικοινωνίες, ενώ παράλληλα διαπιστώθηκε και η διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τον ίδιο, με τη χρήση υπηρεσιακού αυτοκινήτου κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!