Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοκαριστικές αποκαλύψεις του Αλέξη Κούγια: «Ο Ηλιάδης έψυξε τον εγκέφαλο του παιδιού»

Ο Αλέξης Κούγιας συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του Action24 και αναφέρθηκε και στην πολύκροτη δίκη. 

«Λέει λοιπόν ο ένας στην κατάθεσή του: με το που ανένηψε το παιδί, κάναμε ένα θαύμα – ήξεραν ότι είναι τετραπληγικό το παιδί – μπήκα μαζί με το ασθενοφόρο κι εγώ μέσα λέει και πήγαμε κατ’ ευθείαν στο Ρίο, που περίμενε ο Ηλιάδης. Με το που πήγαν εκεί, ξέρετε τι έγινε και δεν το αναδεικνύει κανείς; Ο Ηλιάδης έψυξε τον εγκέφαλο του παιδιού», περιγράφει ο Αλέξης Κούγιας.

«Αυτό συμβαίνει όταν πρόκειται να μεταμοσχευτούν όργανα. Ενώ λοιπόν υποτίθεται ότι έσωσαν το παιδί, έψυξαν τον εγκέφαλό του. Αυτό το μάθαμε εκ των υστέρων βέβαια. Και την επόμενη στιγμή που έφτασαν εκεί οι γονείς μόνοι τους, άρχισε μία πλύση εγκεφάλου να γίνουν δωρητές οργάνων από τον ίδιο τον Ηλιάδη», συνεχίζει.

«Γι’ αυτό λοιπόν παραπληροφορείστε κι αυτό δεν το ανέδειξαν οι συνάδελφοί σας», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας στους παρουσιαστές του Action24, ΓιώργοςΚακούση και Αννα Λιβαθυνού.

«Δηλαδή ενώ οι άλλοι στο Καραμανδάνειο  πανηγύριζαν γιατί έσωσαν τη ζωή του παιδιού, αυτός που έσωσε τη ζωή του παιδιού το συνόδευσε, το παρέλαβε ο Ηλιάδης και του έψυξε τον εγκέφαλο. Και αμέσως μετά άρχισε μία διαδικασία να γίνουν δωρητές οργάνων, το ζητούν από μία μητέρα που υποτίθεται πήγε να το σκοτώσει και ουσιαστικά γίνεται συζήτηση για ένα νεκρό παιδί», επισημαίνει ο Αλέξης Κούγιας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!