Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θρίλερ με νεκρή 33χρονη στη βίλα επιχειρηματία – Μυστήριο με τις συνθήκες θανάτου της νεαρής Πολωνής στη Βουλιαγμένη

Νεκρή βρέθηκε μια 33χρονη Πολωνή σε βίλα γνωστού επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη, με την έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της να βρίσκεται σε εξέλιξη. Είναι αξιοπερίεργο το γεγονός πως το τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της 22ας προς 23η Μαρτίου και μέχρι σήμερα είχε μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πολύ περισσότερο λόγω των συνθηκών κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρή η 33χρονη. Η Πολωνή ήταν προσκεκλημένη στο σπίτι του επιχειρηματία, με τον οποίο φέρεται πως είχαν γνωριστεί σε κέντρο αποτοξίνωσης αλκοολικών στην Ισπανία. Μαζί της ήταν προσκεκλημένη και μια φίλη της, με την οποία πέρασαν μαζί τη μοιραία νύχτα. Προφανώς, τουλάχιστον αυτά τα τρία πρόσωπα, που βρίσκονταν εκείνο το βράδυ στο πολυτελές σπίτι, να είχαν σκοπό να περάσουν μερικές ευχάριστες ώρες, αλλά και να διανυκτερεύσουν όλοι μαζί.

Αυτό απορρέει από το γεγονός πως η 33χρονη φέρεται να βρέθηκε νεκρή από τους υπόλοιπους συνδαιτυμόνες το επόμενο πρωί. Πληροφορίες αναφέρουν πως την υπόθεση κλήθηκε να εξετάσει η Αστυνομία, η οποία παρήγγειλε ιατροδικαστική γνωμάτευση. Σύμφωνα με πηγές, η 33χρονη ήταν μια εντυπωσιακή και όμορφη γυναίκα με ύψος περίπου 1,80 μ. Το επικρατέστερο σενάριο για τα αίτια του θανάτου είναι τα παθολογικά αίτια από την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

Κάτι το οποίο, ωστόσο, θα επιβεβαιώσουν οι τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες αναμένονται σε περίπου 15 ημέρες. Πληροφορίες τονίζουν πως η φίλη της 33χρονης έχει δώσει σχετική κατάθεση στις Αρχές, χωρίς όμως να έχει διαρρεύσει κάτι από το πλαίσιο της προανάκρισης. Άγνωστο παραμένει αν έχει κληθεί να καταθέσει ο πολύ γνωστός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης του πλούσιου σπιτιού στη Βουλιαγμένη. Οι ελληνικές αρχές, πάντως, επικοινώνησαν με τους γονείς της αδικοχαμένης για να τους ενημερώσουν πως θα πρέπει να έρθουν στη χώρα μας για να παραλάβουν τη σορό της κόρης τους.

Η παρουσία τους, μάλιστα, παρατάθηκε για μερικά εικοσιτετράωρα λόγω των αναγκών της ιατροδικαστικής εξέτασης. Για μερικές ημέρες δεν είχαν καν πληροφορηθεί την αιτία θανάτου της. Πρόσωπο-κλειδί θεωρείται η φίλη της 33χρονης, καθώς η μαρτυρία της θα μπορούσε να δώσει απαντήσεις στην έρευνα για το θάνατο της γυναίκας στο σπίτι του επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη. Σύμφωνα με το δικηγόρο που διόρισε η οικογένειά της, η γυναίκα δεν έπαιρνε ναρκωτικά, αλλά έπινε μόνο αλκοόλ.

 

Δημοσιεύτηκε στην έντυπη OnTime στις 31/3

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!