Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βρήκε την έμπνευση στη φυλακή ο μπουκαδόρος του Εφετείου

Με τη δύναμη του YouΤube αλλά και των κοινωνικών δικτύων, ο 34χρονος Βασίλης Γοργολίτσας πασχίζει να εκφραστεί, αφού βρήκε την έμπνευση μέσα στον Κορυδαλλό. Ο πρώην παίκτης ριάλιτι, τον Αύγουστο του 2022 παραδόθηκε στους άνδρες της ασφάλειας των δικαστηρίων εισβάλλοντας στο πάρκινγκ, την ώρα που μέσα στο αυτοκίνητό του υπήρχε 1,5 εκατ. ευρώ σε μετρητά!

Ο Βασίλης Γοργολίτσας, ο οποίος είχε γίνει γνωστός παλιότερα από auditions τις οποίες είχε περάσει σε κάποια talent shows της ελληνικής τηλεόρασης, κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών, αν και ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες. Είχε τονίσει πως τα χρήματα που είχε στο αυτοκίνητό του προέρχονταν από πώληση ακίνητης περιουσίας, αλλά και από την παράλληλη ενασχόλησή του ως «ζιγκολό».

Όσον αφορά στην ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε στην κατοχή του, είπε πως τα είχε για προσωπική χρήση. Ιδιαίτερη εντύπωση στις Αρχές προκάλεσε το γεγονός πως ένα μεγάλο ποσοστό των μετρητών που εντοπίστηκαν ήταν σε 5ευρα, 10ευρα και 20ευρα.

Ο Γοργολίτσας πλέον μέσα από τον Κορυδαλλό παίζει με την κιθάρα του γράφοντας τραγούδια, τα οποία εμπνέεται από τη φυλακή και τα οποία ανεβάζει στο YouΤube. Είναι βέβαια απορίας άξιο πώς ο 34χρονος κατηγορούμενος, αφενός χρησιμοποιεί κινητό, αφετέρου πώς αυτό είναι συνδεδεμένο με τηλεφωνική γραμμή δίνοντάς του πρόσβαση στο διαδίκτυο.

 

Δημοσιεύτηκε στην έντυπη OnTime στις 28/3

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!