Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στη φυλακή (για τους βιασμούς) ο προπονητής τάε κβον ντο – Υποστηρίζει ότι είχε σχέση με τις τρεις από τις πέντε καταγγέλλουσες όταν αυτές ήταν 17 ετών

Προκλητικός και χωρίς ίχνος μεταμέλειας, ο 44χρονος προπονητής τάε κβον ντο Άρης Δάτσιος οδηγήθηκε χθες ενώπιον της 14ης τακτικής ανακρίτριας. Για συνολικά οκτώ ώρες απολογούνταν για τις κατηγορίες σε βάρος του. Θυμίζουμε πως πέντε νεαρές γυναίκες, ηλικίας από 19 έως 27 ετών, έχουν μηνύσει τον 44χρονο και τον κατηγορούν για βιασμό όταν εκείνες ήταν ανήλικες. Ο πρώην πλέον προπονητής του Α.Σ. Ίριδα της Ηλιούπολης φέρεται να παραδέχτηκε εν μέρει όσα του προσάπτονται, με μία όμως πολύ σημαντική διαφοροποίηση. Τόνισε, δηλαδή, πως είχε σεξουαλικές επαφές με τρεις από τις πέντε κοπέλες, όχι όμως υπό συνθήκες κακοποίησης, αλλά συναινετικά! 

Ωστόσο, ο προπονητής δεν σταμάτησε εκεί. Διέψευσε τις νεαρές γυναίκες λέγοντας πως δεν είχαν επαφή στα 12, 13 και 16 τους χρόνια, όπως εκείνες ισχυρίστηκαν, αλλά όταν εκείνες ήταν 17 ετών. Ισχυρίζεται δε πως οι επαφές τους δεν ήταν ευκαιριακές, αλλά προέκυψαν μέσα από βραχύβιες σχέσεις που είχε συνάψει με καθένα από τα κορίτσια. Κοντολογίς, φέρεται να δήλωσε πως με την καθεμία είχε συνάψει δεσμό, έστω και για λίγες ημέρες, δίνοντας μια… ρομαντική χροιά. Σημείωσε, δε, πως ποτέ δεν χτύπησε ή μεταχειρίστηκε βίαια κάποιο κορίτσι. Βεβαίως, όλα τα παραπάνω κάθε άλλο παρά έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς, που δεν είχαν περιθώρια να αποφασίσουν οτιδήποτε άλλο πέρα από την προφυλάκισή του. 

Οι κοπέλες, μετά την απόφαση αυτή, νιώθουν δικαιωμένες, σύμφωνα με το δικηγόρο τους Αντώνη Πεπελάση: «Αισθάνονται δικαιωμένες για τη μέχρι τώρα εξέλιξη της υπόθεσης, ανακουφισμένες, διότι τα πράγματα πήραν αυτόν το δρόμο. Μέχρι ένα σημείο -η αλήθεια είναι-, η αντιμετώπιση που είχαν -και από τις δικαστικές/ανακριτικές/εισαγγελικές/αστυνομικές αρχές, αλλά και η δημοσιότητα που είχε πάρει η υπόθεση τους έχει δημιουργήσει ένα αίσθημα ότι υποστηρίχτηκαν σε αυτή την υπόθεση με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Μου τηλεφώνησε μία κοπέλα και μου είπε “χαμογέλασα μετά από δέκα χρόνια”» είπε ο συνήγορος, ο οποίος εκφράζει τη βεβαιότητα πως θα εμφανιστούν κι άλλα θύματα.

 

Δημοσιεύτηκε στην έντυπη OnTime στις 28/3

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!