Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λύτρας για τραγωδία στα Τέμπη: Δεν είναι δυνατόν το 2023 να περιμένουμε τον κάθε κ. Βασίλη αν θα γυρίσει ένα κλειδί

Ο Απόστολος Λύτρας, εκπροσωπεί κάποιους συγγενείς των θυμάτων από την τραγωδία στα Τέμπη. Μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε ότι οι  ευθύνες για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη υπάρχουν «από αρκετά άτομα». Ο ίδιος τόνισε ότι ήταν θέμα χρόνου να συμβεί ένα ατύχημα, τονίζοντας ότι οι ευθύνες πρέπει να αποδοθούν και ευχήθηκε να μην καθυστερήσουν οι διαδικασίες.

«Είναι βέβαιο ότι δεν υπήρχαν μέτρα ασφαλείας ή δεν λειτουργούσαν μέτρα ασφαλείας», σημείωσε.

Όλοι περίμεναν ότι κάποια στιγμή θα γίνει κάποιο ατύχημα, πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.

«Είναι δυνατόν η Hellenic Train και ο ΟΣΕ να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν μέτρα ασφαλείας και να επιτρέπουν να γίνονται αυτά τα ταξίδια με τα τρένα;», διερωτήθηκε και υ ότι «οι ευθύνες θα αποδοθούν».

«Δεν είναι δυνατόν το 2023 να περιμένουμε τον κάθε κ. Βασίλη αν θα γυρίσει ένα κλειδί»

«Δεν είναι δυνατόν το 2023 να περιμένουμε, ειδικά ο επιβάτης να είναι στη διακριτική ευχέρεια του κάθε κυρίου Βασίλη για το αν θα γυρίσει ένα κλειδί και να κινδυνεύει η ζωή του», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τις επόμενες κινήσεις, ξεκαθάρισε ότι κανένας από τους ανθρώπους που εκπροσωπεί και κανείς που έχει χάσει το παιδί του δεν ενδιαφέρεται στην παρούσα φάση για τα δικαστήρια και τις αποζημιώσεις, καθώς οι άνθρωποι «έχουν τον πόνο τους, έχουν καταστραφεί».

Όμως, τόνισε ότι «οφείλουμε να παρακολουθήσουμε την ανάκριση, αν δούμε τις διαδικαστικές πράξεις και όπου χρειαστεί θα παρέμβουμε».

Εύχομαι μόνο να μην καθυστερήσουν οι διαδικασίες, είπε καταλήγοντας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!