Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τραγωδία στα Τέμπη: Θλιβεροί ιεροεξεταστές – Φίλος του πατέρα της Ελπίδας εναντίον όσων τον κρίνουν

Σε μια ανάρτηση, προχώρησε ένας φίλος του Χρήστου Χούπα, πατέρα της Ελπίδας που χάθηκε στην τραγωδία στα Τέμπη. Ο φίλος του κ. Χρήστου θέλησε με την ανάρτησή του να τον υποστηρίξει, μπροστά σε όλους όσους έσπευσαν να τον κρίνουν, μετά τις δηλώσεις του σχετικά με τα 11 μέτρα στήριξης της κυβέρνησης για τους συγγενείς των θυμάτων.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Χρήστος μιλώντας στον ΣΚΑΪ είχε χαρακτηρίσει τα μέτρα «βάλσαμο στην πληγωμένη ψυχή» του ίδιου αλλά πιθανότατα και των υπόλοιπων γονιών που έχασαν με τον τραγικό αυτόν τρόπο τα παιδιά τους.

«Μόλις το άκουσαν αυτό οι «ευαίσθητοι» υπηρεσίας βγήκαν στο μεϊντάνι και με εκφράσεις υπάνθρωπων και κυνάνθρωπων ξεκίνησαν επίθεση καταγγελίας του για απόκλιση του επιτρεπόμενου πένθους του Χρήστου από τις κομματικές νόρμες και υβρίζοντας πολλές και πολλοί τον Χρήστο που τόλμησε να ξεστομίσει κάτι θετικό για τα ενοχικά βοηθήματα ενός κράτους» γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του, ο φίλος του κ. Χρήστου.

Αναφέρει επίσης πως «ο Χρήστος συνταξιούχος εδώ και μερικά χρόνια έκανε και θα κάνει δέκα δουλειές του ποδαριού και όχι μόνο, για να μπορεί να σπουδάζει τα τρία παιδιά του στη Θεσσαλονίκη».

«Ούρλιαξε, φώναζε, ξέσπα φίλε Χρήστο και μην υποτάσσεις τον αβάστακτο πόνο σου και νόρμες των μικρονόων όποιας πολιτικής ή κομματικής απόχρωσης σε θέλει πιόνι τους» καταλήγει.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!