Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αποχώρησε σε ζωντανή σύνδεση ο Χαυτούρας – «Είπα ότι χρήζει άδειας αλλά δεν την έγραψα εγώ» είπε για τον επιθεωρητή

Σκηνικό έντασης επικράτησε στο Mega ανάμεσα στον διευθυντή της νευροχειρουργικής κλινικής Βόλου Νίκου Χαυτούρα και του Νίκου Ευαγγελάτου, καθώς ο πρώτος αρνούνταν πεισματικά να απαντήσει στις ερωτήσεις που αφορούσαν την χορήγηση αναρρωτικής άδειας στον επιθεωρητή του ΟΣΕ στη Λάρισα.

Η αντιπαράθεση ήταν τέτοια που αμέσως μετά την τελευταία ερώτηση που δέχθηκε, ο Νίκος Χαυτούρας αποχώρησε από τη ζωντανή σύνδεση. Υπενθυμίζεται ότι το ΠΑΣΟΚ νωρίτερα το μεσημέρι έκανε γνωστή την απόφασή του να αποσύρει τον γιατρό από τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Δείτε βίντεο:




«Αυτή τη στιγμή έχουμε μια τραγωδία και αντί να ασχοληθεί η κυβέρνηση με τα θύματα και το ποιοι διόρισαν τον σταθμάρχη κοιτάζει τις αναρρωτικές. Δεν υπέγραψα εγώ. Δεν υπέγραψα άδεια. Μπορούσε να επανεξεταστεί η άδεια από δευτεροβάθμια επιτροπή. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήρθε στο νοσοκομείο. Εγώ δεν είχα εξωτερικά ιατρεία, τον είδα και τηλεφώνησα στον συνάδελφο για να τον δει και ο ίδιος και να κρίνει, δεν είμαστε σε στρατόπεδο μπορούσε να τον δει και ο ίδιος» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Αυτό το χαρτί στο βιβλίο συμβάντων έγραψα ότι τον έχω δει κι εγώ. Αλλά επειδή δεν είχα εξωτερικά ιατρεία… Δεν είναι παραπεμπτικό. Εγώ είπα ότι χρήζει αδείας. Από εκεί και πέρα έπρεπε να γίνουν εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία. Συγγνώμη δεν μπορούμε να συζητήσουμε. Σας έδωσα απάντηση. Έπρεπε να το κάνει ο γιατρός των εξωτερικών ιατρείων», πρόσθεσε. «Δώσατε άδεια και απέφυγε να δώσει εξηγήσεις», απάντησε ο Νίκος Ευαγγελάτος με τον κ. Χαυτούρα να του ανταπαντά πως «δεν έγραψα εγώ άδεια. Δόθηκε από το συνάδελφο ηλεκτρονικά. Φαινόταν ότι έχει θέμα».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!