Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός της ηθοποιού και σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου

Μέχρι και χθες η Ελισάβετ Χατζηβασιλείου, η ηθοποιός και σοπράνο που επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία βρισκόταν ανάμεσα στους αγνοούμενους του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, όμως δεν τα κατάφερε.

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακής, η αναζήτησή της στα συντρίμμια είχε τη χειρότερη κατάληξη, καθώς η σορός της ταυματοποιήθηκε μέσω της μεθόδου DNA.

Συγκλονίζει η ανάρτηση της φίλης της

Την είδηση για την ταυτοποίηση της σορού της 26χρονης έκανε γνωστή η φίλη της, Αλεξία Κούβελα, η οποία από την πρώτη στιγμή έκανε δημόσια έκκληση για πληροφορίες.

“Η Ελισάβετ δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Σας ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια και στήριξη. Ελισάβετ μου σου εύχομαι να βρεις το ροζ σπίτι με την αυλή και το ντιζάιν με παλ χρώματα και καμπύλες και κρασιά και γουρουνάκια στη φάρμα σου, ακριβώς όπως είχαμε συζητήσει στην άλλη πλευρά. Θα μας λείψεις”, έγραψε η φίλη της.

Πριν μερικές ημέρες η φίλης της, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είχε δηλώσει πως η Ελισάβετ Χατζηβασιλείου, “πηγαινοερχόταν κάθε εβδομάδα Θεσσαλονίκη Αθήνα, είχε και στις δύο πόλεις κατοικία και ενασχολήσεις επαγγελματικές” και πρόσθεσε πως ταξίδευε με τη γάτα της την οποία είχε υιοθετήσει και της είχε μεγάλη αδυναμία.

“‘Εχει μια γατούλα που την έχει διασώσει η ίδια, είναι τυφλή, τη φροντίζει και την αγαπάει πάρα πολύ. Είχε όνειρα και έχει, εγώ θα μιλάω στον Ενεστώτα για την Ελισάβετ γιατί παρ’ όλο που δεν έχει βρεθεί εγώ ελπίζω ότι είναι κάπου εκεί έξω ακόμα και το κινητό της χτυπάει κανονικά”, είχε δηλώσει η Αλεξία Κούβελα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!