Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τέμπη: Σοκάρει η μαρτυρία επιβάτη που σώθηκε από το δυστύχημα – «Έλεγα πώς θα πεθάνω και ξεκίνησα τις προσευχές»

Ο Θεόδωρος Κατσιούλης βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι του μοιραίου τρένου στα Τέμπη και μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε.

Ο ίδιος κατάφερε να σωθεί αν και τραυματίστηκε τόσο στο πρόσωπό του όσο και στο σώμα του.

«Πρώτα θέλω να εκφράσω την αμέριστη συμπαράσταση στις οικογένειες των θυμάτων, μπορεί να ήμουν εγώ στη θέση τους. Θέλω να πω τις ευχαριστίες μου στο Νοσοκομείο της Λάρισας και τους γιατρούς. Ήμουν στο βαγόνι 3, στη θέση 41. Θυμάμαι ότι το βαγόνι είχε καθυστέρηση στα Παλαιοφάρσαλα 20 λεπτά, πήρα τον γιο μου και του είπα ότι θα καθυστερήσουμε από την ενημέρωση που είχαμε. Βρισκόμουν στο σημείο πίσω στη θέση 41 που βρισκόταν και η τσάντα μου. Μετά τα Παλαιοφάρσαλα, το τρένο ήταν γεμάτο και σταματήσαμε στη Λάρισα μετά την καθυστέρηση. Άκουσα ότι υπήρχε ένα πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση. Φτάσαμε στη Λάρισα, κατέβηκε πολύς κόσμος, μπήκε κόσμος μετά. Την ώρα που πήγαινα στην τουαλέτα πριν μπούμε στα Τέμπη χτύπησε το κινητό μου, είπα θα πάρω μετά την κλήση. Και όταν έκανα δύο βήματα, το τρένο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και μόλις πήγα να γράψω το μήνυμα, μία τεράστια δύναμη χτύπησε…Ένα χτύπημα, ένα τράνταγμα και μία οστική δύναμη.

Με πέταξε στα καθίσματα, έσπασα τη μύτη, κατάγματα στα χέρια και όλα. Όταν άνοιξα τα μάτια υπήρχε σιωπή για δύο δευτερόλεπτα. Μετά φώναζαν να ανοίξουμε τους φακούς από τα κινητά, επικράτησε πανικός. Πήγαν να βγουν δύο παιδιά από την πλευρά που ήμουν εγώ, φώναζαν “Φωτιά φωτιά”. Ένα παιδί έσπασε το τζάμι ψηλά, βγήκε μία κοπέλα πρώτα, δεύτερος πήγα εγώ σκαρφαλώνοντας να βγω. Μόλις πήγα να βγω νόμιζα ότι ήμασταν σε γέφυρα. Μία επιβάτισσα με δύο παιδιά από την Αθήνα μου είπε “σε παρακαλώ, πιάσε το κοριτσάκι να το κατεβάσουμε”», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Την ώρα που ήμουν κάτω, σε μια στιγμή δεν πίστεψα τι έγινα. Λέω “θα πεθάνουμε” και ξεκίνησα να κάνω προσευχή».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!