Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ραγίζει καρδιές ο αδερφός της Ελπίδας: «Ταυτοποιήθηκε, μου είπαν να μην ανοιχτεί το φέρετρο γιατί το πτώμα είναι σε άσχημη κατάσταση»

Ραγίζει καρδιές η περιγραφή του αδερφού της Ελπίδας, η οποία ταυτοποιήθηκε και πλέον οι συγγενείς θα παραλάβουν την σορό της. Ωστόσο, στην επικοινωνία του Πρωινό με τον αδερφό της, εξομολογήθηκε ο νεαρός πως του ζητήθηκε ρητά να μην ανοιχτεί το φέρετρο.  

Ο Σεραφείμ Χούπας, μιλώντας στο Πρωινό, αποκάλυψε: «Η Ελπίδα ήταν 28 χρονών. Ταυτοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα, είναι νεκρή. Πριν λίγο με παίρνει η αστυνομία τηλέφωνο και μου λέει ότι θα γίνει η κηδεία με δημοσία δαπάνη, αλλά θα τηρηθεί η εντολή να μην ανοιχτεί το φέρετρο γιατί το πτώμα είναι σε άσχημη κατάσταση.

Μιλούσε κάποιος υπεύθυνος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και έλεγε ότι λάθη έγιναν, λάθη γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται. Θα συνεχίσουν να γίνονται λάθη; Και θα στερούμε τη ζωή ανθρώπων κάθε φορά;

Δεν θα μου δώσει κανείς τη ζωή της Ελπίδας πίσω. Η Ελπίδα και όλοι όσοι ήταν μέσα στο τρένο πλήρωσαν εισιτήριο κανονικότατα. Γιατί; Για να τους σκοτώσουν».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!