Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σύγκρουση τρένων: Αγωνιώδεις εκκλήσεις σε ΜΜΕ και social media για τους αγνοουμένους των Τεμπών

Αρκετές ώρες έχουν περάσει από την σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη. Ωστόσο, ακόμα και τώρα υπάρχουν αγνοούμενοι επιβάτες. Την αγωνία τους και την έκκληση των οικείων τους, συμμερίζονται και χρήστες των social media, ξεκινώντας εκστρατεία για τον εντοπισμό τους. 

Οι αγνοούμενοι των Τεμπών, ένα μεγάλο μέρος των οποίων είναι νέα παιδιά, δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από την ώρα του φρικτού δυστυχήματος που συγκλόνισε την χώρα και όλο τον κόσμο. Ανάμεσά τους ο Αναστάσιος, η Ιφιγένεια, η Αγάπη, ο Βάιος και πολλά άλλοι, τα πρόσωπα και τα ονόματα των οποίων κοινοποίησαν οι δικοί τους στα social media και τα ΜΜΕ, προσπαθώντας απεγνωσμένα να μάθουν οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία για αυτούς!

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να ξεκινήσει η ταυτοποίηση των σορών των θυμάτων της αμαξοστοιχίας στα Τέμπη που έχουν ανασυρθεί έως τώρα, με τη διαδικασία του DNA, από την αστυνομία σε συνεργασία με την ιατροδικαστική υπηρεσία, στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου που τηρείται σε περιπτώσεις μαζικών καταστροφών.  Με το πέρας της διαδικασίας, οι σοροί θα παραδοθούν τους συγγενείς τους. Παράλληλα, συνεχίζεται η αναζήτηση και ο εντοπισμός και άλλων ανθρώπων που αγνοούνται, ή έχουν χάσει την ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!