Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σύγκρουση τρένων: Στους 36 οι νεκροί, συνεχίζονται οι έρευνες στα συντρίμμια – Αναμένονται περισσότερα τα θύματα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής οι νεκροί ανέρχονται στους 36, ενώ ακόμα αγνοείται κόσμος μέσα στα συντρίμμια. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής οι νεκροί αναμένεται να είναι περισσότεροι. 

Μπαίνουν στο εσωτερικό των βαγονιών οι διασώστες

Όλες οι ενέργειες των πυροσβεστών που επιχειρούν στο σημείο επικεντρώνονται στα πρώτα τρία βαγόνια της επιβατικής αμαξοστοιχίας, τόνισε ο εκπρόσωπος του ΠΣ κ. Βαθρακογιάννης, προσθέτοντας ότι τα γερανοφόρα οχήματα δημιουργούν τις προϋποθέσεις για πρόσβαση και πλήρη έλεγχο στο εσωτερικό των βαγονιών.

«Όταν βγήκαμε αντικρίσαμε το χάος»: Συγκλονιστικές μαρτυρίες διασωθέντων από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

Παράλληλα σημείωσε ότι στο σημείο του δυστυχήματος επιχειρούν 150 πυροσβέστες, συμπεριλαμβανομένων στελεχών της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών και της Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων, με 17 οχήματα και 4 γερανοφόρα, ενώ το ΕΚΑΒ συνεχίζει να συνδράμει με 30 ασθενοφόρα.

Η διαδικασία αναγνώρισης και ταυτοποίησης των θυμάτων στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας συνεχίζεται, παρουσία αξιωματικών και ειδικών ψυχολόγων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Υπενθυμίζονται οι τηλεφωνικοί αριθμοί 2410683175 και 76 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας στους οποίους μπορούν να καλούν οι οικείοι και οι συγγενείς των επιβατών προκειμένου να πάρουν πληροφορίες για τους επιβάτες που μετακινήθηκαν με ασφάλεια στη Θεσσαλονίκη καθώς και για όσους έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!