Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σύγκρουση τρένων: Ανασύρουν ανθρώπινα μέλη από τα συντρίμμια – Σοκαριστικά βίντεο – Μαρτυρίες που συγκλονίζουν «Μα πού είναι αυτός ο προϊστάμενος;»

Στιγμές γροθιά στο στομάχι εκτυλίσσονται στο σημείο της σύγκρουσης των δύο τρένων στην Λάρισα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την απομάκρυνση των πρώτων τμημάτων των τρένων από τα γερανοφορα, οι πυροσβέστες εντόπισαν ανθρώπινα μέλη. Στη συνέχεια στήνοντας μια ανθρώπινη «αλυσίδα» τα μετέφεραν με μαύρες σακούλες στα ασθενοφόρα.

Συνεχίζεται η μεγάλη επιχείρηση έρευνας και απεγκλωβισμού ατόμων (4)

Μέχρι στιγμής έως και λίγο πριν τις 9 το πρωί είχαν μεταφερθεί σε ασθενοφόρα τέσσερις τέτοιες σακούλες με τα μακάβρια ευρήματα.

Μαρτυρία: «Υπάρχει σύγχυση στις γραμμές…»

«Εμείς ήμασταν στο 2ο βαγόνι με το παιδί, νούμερο 2, δηλαδή τρίτο τέταρτο από την αρχή» ανέφερε ελαφρά τραυματισμένος επιβάτης της μοιραίας αμαξοστοιχίας λίγο αφού αποβιβάστηκε από λεωφορείο που τον απομάκρυνε από το σημείο της τραγωδίας.

«Ήταν πολύ… μετωπική μάλλον» συνεχίζει ο ελαφρά τραυματισμένος επιβάτης και αποκαλύπτει: «Σε μια στιγμή ακούγαμε, μου λέει, καθυστέρηση 20 λεπτά, μισή ώρα, μετά μας λέει ο οδηγός καθυστέρηση μία ώρα και εκεί είναι που λέει υπάρχει σύγχυση στις γραμμές!».

«Ακούμε δύο κοπέλες, τώρα δεν ξέρω τον χαρακτηρισμό στα τρένα πώς λέγονται οι βοηθοί να λένε μα πού είναι αυτός ο προϊστάμενος, είναι πίσω, τι μαλ…ες είναι αυτές! Στο ένα λεπτό μπαμ!» είναι η συγκλονιστική μαρτυρία του επιβάτη. 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!