Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έγκλημα στην Μύκονο: Νέο Βίντεο ντοκουμέντο δίνει νέα τροπή στην υπόθεση

Η τοπική κοινωνία της Μυκόνου, βρίσκεται σε σοκ, έπειτα από την εν ψυχρώ δολοφονία με καραμπίνα που συνέβη στο νησί. Μάλιστα, νέο βίντεο μερικών ημερών πριν της δολοφονίας, δείχνει τους δυο άνδρες (θύμα και θύτη) να τσακώνονται μέσα στο ίδιο μπαρ και μάλιστα πηγές αναφέρουν πως υπήρχαν οικονομικές διαφορές μεταξύ τους. 

Το έγκλημα σημειώθηκε, έξω από μπαρ, στην περιοχή Σκυλάμπελα της Μυκόνου, με τους δύο άντρες να καυγαδίζουν για προσωπικές διαφορές και τα πρώτα στοιχεία να αναφέρουν ότι ο θύτης επιχείρησε να δικαιολογήσει την πράξη του λέγοντας ότι το θύμα είχε ενοχλήσει μια γυναίκα που ήταν στην παρέα του.

Ωστόσο ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από τις κάμερες ασφαλείας του μπαρ, δείχνει πως δράστης και θύμα είχαν τσακωθεί ξανά λίγες μέρες πριν τη δολοφονία.

Τσακώνονταν συχνά

Το Mykonos Live TV φέρνει στην δημοσιότητα το βίντεο που τραβήχθηκε λίγες ημέρες πριν το άγριο φονικό και δείχνει τους δύο άνδρες να πιάνονται στα χέρια στο ίδιο μπαρ, γεγονός που αποδεικνύει ότι είχαν προηγούμενα μεταξύ τους και ότι το βράδυ του εγκλήματος δεν ήταν η πρώτη φορά που καυγάδιζαν.

Το βίντεο στάλθηκε σε λογαριασμό του δημοσιογράφου Πέτρου Νάζου στα social media από ανώνυμο προφίλ. Σύμφωνα με τον αποστολέα του βίντεο, ο δράστης και το θύμα είχαν τσακωθεί επανειλημμένα στο ίδιο μπαρ χωρίς οι υπεύθυνοι του μαγαζιού να λάβουν κάποια μέτρα.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι οι δύο άνδρες είχαν οικονομικές διάφορες αφού ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας χρωστούσε στον Αλβανό το ποσό των 3.000, ευρώ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!