Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το μαύρο τζιπ «προδίδει» τους δράστες της δολοφονίας του 39χρονου στην Νέα Ιωνία

Μια cadillac είναι όπως φαίνεται το στοιχείο, που προδίδει τους δράστες των πυροβολισμών στην Νέα Ιωνία, που αποτέλεσμα είχε τον θάνατο ενός ανρθώπου 39χρονών.

Το πολυτελές όχημα έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. καθώς φέρεται να ανήκει σε ένα από τα επτά άτομα που ενεπλάκησαν στον αιματηρό καβγά που προκάλεσε τον θάνατο του 39χρονου Αλβανού υδραυλικού, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται στην καφετέρια για να παρακολουθήσει αγώνα του Champions League

To τζιπ που βρέθηκε παρκαρισμένο έξω από την καφετέρια στη Νέα Ιώνια

Πρόκειται για έναν από τους τουλάχιστον οχτώ, «σκληρούς» ποινικούς Αλβανούς οι οποίοι αποτελούν μέλη της «Ομάδας L».

Μια συμμορία η οποία κρύβεται πίσω από το θανάσιμο τραυματισμό του 39χρονου, Αλβανού υδραυλικού στο καφέ της Νέας Ιωνίας και ελέγχει «ροζ» στούντιο και ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας.

Η συμμορία φέρεται να κάνει κουμάντο και σε γνωστό club στην περιοχή των Σεπολίων στο οποίο εμφανίζεται το μαύρο πολυτελές τζιπ των δραστών της Νέας Ιωνίας.

Σε εικόνες που έχουν ανέβει στη σελίδα του club στα social media διακρίνεται το μαύρο, πολυτελές όχημα να σταθμεύει μπροστά από το νυχτερινό μαγαζί και από μέσα να βγαίνει μια τραγουδίστρια η οποία θα εμφανιζόταν στην πίστα του.

Το επίμαχο τζιπ έξω από club στα Σεπόλια

Το συγκεκριμένο club είχε απασχολήσει τις Αρχές την εποχή της πανδημίας καθώς εν μέσω καραντίνας είχε διοργανωθεί παράνομο live με γνωστό όνομα της πίστας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!