Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σπέρμα και θυσίες παρθένων – Φωτιές άναψε στην Πάτρα το μήνυμα της Πισπιρίγκου

Η αναφορά του Μάνου Δασκαλάκη σε μήνυμα που είχε στείλει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην επιστήθια φίλη της, η οποία μάλιστα φέρεται να είναι η νυν σύντροφος του 31χρονου πατέρα, έχει ανάψει φωτιές στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Μύθοι, θρύλοι και δοξασίες πρωταγωνιστούν στις συζητήσεις που γίνονται τα τελευταία 24ωρα, ενώ κάποιοι δεν διστάζουν να συνδέσουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου με μυστηριώδεις αποκρυφιστικές οργανώσεις του εξωτερικού που απαιτούν σπέρμα και θυσίες παρθένων.

Υπενθυμίζεται πως ο Μάνος Δασκαλάκης κατά το τρίτο μέρος της κατάθεσής του, που ολοκληρώθηκε στις 17 Μαρτίου, αποφάσισε να ταράξει τα νερά στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, όπου διεξάγεται η δίκη της 34χρονης για τη δολοφονία της κόρης τους Τζωρτζίνας, αποκαλύπτοντας ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήθελε να πάρει το σπέρμα του για να του κάνει μάγια. Ο νεαρός πατέρας, που είναι και ο πρώτος μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη, μετά τις απανωτές ερωτήσεις που δέχτηκε από τον Αλέξη Κούγια -και την ώρα που η πρόεδρος της έδρας ήταν έτοιμη να κηρύξει το πέρας της συνεδρίασης-, ζήτησε το λόγο για να προσθέσει κάποια νέα στοιχεία που είχε στα χέρια του. Μάλιστα, όπως είπε αργότερα ο δικηγόρος του Δημήτρης Γεωργακόπουλος, τα συγκεκριμένα στοιχεία τού δόθηκαν μόλις μία ημέρα πριν.

Όπως αποκάλυψε ο Μάνος Δασκαλάκης, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε καταφύγει σε χαρτορίχτρες για να τον κρατήσει δίπλα της, ενώ είχε στείλει μήνυμα σε στενή της φίλη, λίγες μόλις ημέρες μετά την κηδεία της Τζωρτζίνας. «Συνομιλούσε με χαρτορίχτρες και ζητά τα λεφτά της πίσω γιατί εγώ έφυγα από το σπίτι τελικά και δεν πέσανε μέσα σε όσα της λέγανε. Επίσης υπάρχουν μηνύματα με την ίδια φίλη… ντρέπομαι ειλικρινά ακόμα και να το πω… που ήθελε να με ρίξει στο κρεβάτι για να πάρει το σπέρμα μου και να μου κάνει μαγιά. Ντρέπομαι που το λέω. Τόσα χρόνια δεν πίστευα ότι μπορεί να πάει σε χαρτορίχτρες. Αυτή είναι η εμμονή της» είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Αναβρασμός στην Πάτρα μετά τις αποκαλύψεις του Μάνου

Οι αποκαλύψεις αυτές του Μάνου Δασκαλάκη έφεραν αναβρασμό στην Πάτρα. Χθες, ο δημοσιογράφος του pelop.gr Γιώργος Αναστασόπουλος ανέφερε στον Alpha πως «στο φιλικό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη θεωρούν πως δεν έκανε τυχαία την αναφορά». «Αυτή η αναφορά» διευκρίνισε ο Πατρινός δημοσιογράφος, «παραπέμπει σε κάποια αποκρυφιστικά σάιτ, γερμανικά, σαξονικά, όπου εκεί αναφέρεται ότι μία γυναίκα που ήθελε να κρατήσει τον άντρα της θυσίαζε τρεις παρθένες, του έπαιρνε το σπέρμα και του έκανε μάγια. Το συζητούν αυτό ευρέως στην Πάτρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το αποδεχόμαστε».

Σημειώνεται πως τέτοιου είδους πληροφορίες είχαν κυκλοφορήσει στην αχαϊκή πρωτεύουσα ήδη από τον περασμένο χρόνο και μετά την αναφορά του Μάνου Δασκαλάκη ήρθαν πάλι στο επίκεντρο των συζητήσεων. Στις αρχές Απριλίου του 2022, λίγες μόνο ημέρες μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, γυναίκα που είχε ισχυριστεί ότι ήταν χαρτορίχτρα εμφανίστηκε ανώνυμα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» λέγοντας πως η σημερινή κατηγορούμενη την είχε επισκεφθεί μετά τους θανάτους των δύο πρώτων παιδιών της. Η χαρτορίχτρα έκανε λόγο για έναν άνθρωπο «πλήρως χειριστικό και θυμωμένο, με αυταρχικό χαρακτήρα».

«Ήταν τόσος ο θυμός της και τόση η επιμονή της να κάνει κακό σε αυτό τον άνθρωπο, που δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Επέμενε ότι ο Μάνος έχει εξωσυζυγική σχέση και πως θέλει με κάποιον τρόπο να του κάνει κακό» είχε πει η ίδια. Είχε προσθέσει ακόμα πως της είχε κάνει τρομακτική εντύπωση ότι δεν έλεγε τίποτα για τα παιδιά της, που είχαν πεθάνει, παρά μόνο ότι «δεν γύρισε σε μένα ο Μάνος».

«Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπάθησα να την πείσω να ηρεμήσει, πως δεν υφίσταται εξωσυζυγική σχέση του Μάνου. Έφτασε στο σημείο να με ρωτάει εάν έχω χάπια ή γιατροσόφια. “Θέλω να τον δέσω, να τον φέρω πίσω ή να του κάνω κακό” μου έλεγε. “Πρέπει να τον καταστρέψω, με άφησε μόνη”» αποκάλυψε και πρόσθεσε: «Σταμάτησα να έχω επαφές, άλλαξα και τηλέφωνο. Επέμενε ότι έχει σχέση ο Μάνος. Έφτασε στο σημείο να μου ζητήσει να της προτείνω φίλη ή συνάδελφο με μαντζούνια για να τον γυρίσει πίσω. Έψαχνε μαγεία, ήθελε να τον κάνει να γυρίσει σε αυτήν» συμπλήρωσε η χαρτορίχτρα.

Αλέξης Κούγιας: Θα αποκαλύψουμε ποιον άντρα αφορά το μήνυμα

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Κούγιας, σχολιάζοντας τα μηνύματα που διάβασε στο δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης, υποσχέθηκε νέα «βόμβα» στην επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου, που έχει οριστεί για αύριο Τετάρτη: «Δεν ξέρω τι μήνυμα είναι αυτό, αλλά νομίζω ότι μετά από τρεις ημέρες δυσάρεστων εκπλήξεων εις βάρος του κυρίου αυτού (σ.σ.: εννοεί τον Μάνο Δασκαλάκη), το να καταλήξει στο τέλος και να πει πως αυτό ήταν το καλύτερο, χωρίς να πει βέβαια ακόμα τα καλύτερα, γιατί όταν αποκαλύψουμε εμείς ποια είναι τα καλύτερα σχετικά με αυτή την επαφή με τη συγκεκριμένη κυρία και επίσης το ποιον άντρα αφορά αυτό το μήνυμα… Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

 

Δημοσιεύτηκε στην έντυπη ΟΝ ΤΙΜΕ στις 21/2

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!