Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Super Κική με χειροπέδες στον εισαγγελέα (Εικόνες)

Η Super Κική πέρασε την νύχτα στο κρατητήριο έπειτα από μήνυση 37χρονου για ξυλοδαρμό από άτομο του περιβάλλοντος της. 

Μάλιστα, όπως ανέφερε, οι αρχές συνέλαβαν και εκείνη και την Άντρεα αλλά και ακόμα μια φίλη τους, ευχαριστώντας με ειρωνική διάθεση τους εισαγγελείς που προστατεύουν τις γυναίκες.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Super Κική έχει αναφερθεί μέσα από stories στον προσωπικό της λογαριασμό, στη δυνατή φιλία που τη συνδέει με τη συνεργάτιδά της, την Άντρεα από τη Ρουμανία.

Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν μέσα στη φυλακή, τον Δεκέμβριο του 2011 όταν η Super Κική ήταν 18 ετών και η Άντρεα έγκυος στην κόρη της. Δεν άργησαν να γίνουν κολλητές και να κάνουν σχέδια για το μέλλον τους.

Όταν αποφυλακίστηκαν η Super Kική βάφτισε την κόρη της φίλης της, τη 10χρονη σήμερα Μαρία, η οποία ήταν αυτή που την κάλεσε στο τηλέφωνο κλαίγοντας για να βοηθήσει τη μητέρα της καθώς τη ξυλοκοπούσε ο σύντροφός της.

Η Super Κική με ανάρτησή της είχε ενημερώσει πως θα περάσει τη νύχτα στο κρατητήριο και μαζί με τις φίλες της το πρωί θα οδηγηθεί στην Ευελπίδων.

«Είμαστε στο τμήμα της Νέας Σμύρνης. Μας παίρνουν τα κινητά! Και αύριο στις 9 θα μας πάνε στην Ευελπίδων. Είναι η πιο γελοία σύλληψη που έχει γίνει ποτέ στα χρονικά», έγραψε η Super Κική.

Τώρα στα πλαίσια του αυτοφώρου έχουν καταλήξει στην Ευελπίδων προκειμένου να καταθέσουν στον εισαγγελέα. 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!