Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο εφιάλτης που ζούσαν τα θύματα trafficking σε ξενοδοχείο της Συγγρού – Η «βιτρίνα» των μαστροπών

Την απόλυτη φρίκη ζούσαν 15 μετανάστριες, θύματα trafficking, οι οποίες έπεσαν στα χέρια διεθνούς κυκλώματος μαστροπείας, κρατώντας τις κλεισμένες και μάλιστα υπό άθλιες συνθήκες.

«Εγκέφαλος» της υπόθεσης αποδείχτηκε ένας 62χρονος ξενοδόχος που είχε αναλάβει τη διαμονή των θυμάτων ενώ τα δωμάτια χρησιμοποιούνταν και ως χώρος όπου έκλειναν τα ραντεβού οι μαστροποί με τους «πελάτες».

Οι αστυνομικοί απελευθέρωσαν συνολικά 15 γυναίκες, εκ των οποίων οι εννιά με καταγωγή από τη Βραζιλία, τρεις από την Κολομβία, δύο από τη Βενεζουέλα και μία από το Μαρόκο.

Κατασκευαστική εταιρεία λειτουργούσε ως βιτρίνα

Σημειώνεται ότι, το πλήρως εξοπλισμένο τηλεφωνικό κέντρο (call center) που εντοπίστηκε είχε ως «βιτρίνα» κατασκευαστική εταιρεία ιδιοκτησίας του 37χρονου αρχηγικού μέλους, το οποίο ενημερωνόταν τακτικά, είτε τηλεφωνικά είτε δια ζώσης, για όλες τις πτυχές της παράνομης δραστηριότητας και παρενέβαινε όποτε αυτό απαιτείτο για την επίλυση τυχόν ζητημάτων.

Παράλληλα, συνελήφθησαν το αρχηγικό μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, οι 3 οδηγοί, οι οποίοι είχαν προηγουμένως μεταφέρει τις γυναίκες για την πραγματοποίηση ερωτικών ραντεβού και 4 συνεργοί τους (τηλεφωνήτριες και ξενοδόχος).

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!