Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μάγια, σπέρμα και απιστία – Στη δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας κυριάρχησαν τα μηνύματα της Ρούλας με χαρτορίχτρα και οι εξωσυζυγικές σχέσεις

Η φωνή της Ρούλας Πισπιρίγκου ακούστηκε για πρώτη φορά στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, όταν σχολιάζοντας τον Μάνο Δασκαλάκη που συχνά απαντούσε «δεν θυμάμαι», εκείνη είπε δηκτικά: «Δώστε του ένα χάπι να θυμηθεί!». Μάλιστα, λίγο αργότερα, όταν θέλησε να συμπληρώσει κάτι που θυμήθηκε, η 34χρονη πιθανολόγησε φωναχτά ότι τον πήρε κάποιος δημοσιογράφος και του το θύμισε.

Στην επόμενη σκηνή του δικαστικού θρίλερ που «παίζεται» αυτές τις ημέρες στη δίκη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας ήταν το ξέσπασμα σε κλάματα του Μάνου Δασκαλάκη μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του που διήρκησε τρεις συνεδριάσεις. Ο εν διαστάσει σύζυγος της κατηγορούμενης δέχτηκε τα «πυρά» του Αλέξη Κούγια, ο οποίος σε δηλώσεις του πριν από την έναρξη της συνεδρίασης χαρακτήρισε «μύθευμα που κατασκευάστηκε από εκπομπές» την υπόθεση και απέδωσε στον τραγουδιστή τον χαρακτηρισμό «μόσχος σιτευτός», που για χάρη του η κατηγορούμενη έκανε εγκλήματα.

Nτρέπομαι

 

«Φωτιά» στην ήρεμη χθεσινή συνεδρίαση έβαλαν τα μηνύματα που παρουσίασε στο δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης, μεταξύ της 34χρονης και μια φίλης της. «Υπάρχουν μηνύματα με την πιο επιστήθια φίλη της, που συνομιλεί με χαρτορίχτρες και ζητά τα λεφτά της πίσω, γιατί εγώ έφυγα από το σπίτι τελικά και δεν πέσανε μέσα σε όσα της λέγανε. Επίσης, υπάρχουν μηνύματα με την ίδια φίλη… ντρέπομαι ειλικρινά ακόμα και να το πω… 5.2.2022, ενώ έχει φύγει το παιδί που η χαρτορίχτρα τής έχει πει έναν τρόπο… ενώ εγώ τη στηρίζω με όλη μου τη δύναμη, γιατί δεν ήθελα να τα πιστέψω, ήθελε να με ρίξει στο κρεβάτι για να πάρει το σπέρμα μου και να μου κάνει μάγια. Ντρέπομαι που το λέω. Τόσα χρόνια δεν πίστευα ότι μπορεί να πάει σε χαρτορίχτρες. Αυτή είναι η εμμονή της».

Καταιγισμό ερωτήσεων δέχτηκε ο Μάνος Δασκαλάκης για ό,τι αφορούσε τη σχέση του ζευγαριού αλλά και το γεγονός ότι διατηρούσε κάποια χρονική περίοδο εξωσυζυγική σχέση, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την περιγραφή της σχέσης τους ως «ιδανικής» μέχρι εκείνο το σημείο. «Ήταν ιδανικά και είχατε εξωσυζυγική σχέση;», ρώτησε η πρόεδρος με τον μάρτυρα να απαντά: «Ήταν σαρκικό ήταν δυο με τρεις φορές».

Το χαστούκι

 

Ο μάρτυρας κλήθηκε να απαντήσει για περιστατικό με χαστούκι που φέρεται να έδωσε στη σύζυγό του, όπως προκύπτει από συνομιλία τους μέσω μηνυμάτων. Φανερά φορτισμένος έκανε λόγο για ψέματα της 34χρονης. «Κάθε φορά, ακόμη και σε μικρό τσακωμό, έπαιρνε συγγενικά μου πρόσωπα και τους δημιουργούσε μια εικόνα άσχετη, έλεγε ψέματα», είπε, και κατηγόρησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου για υποκρισία. Πάντως, λίγο αργότερα, σε ερώτηση του Αλέξη Κούγια σχετικά με το εάν ενημέρωσε την κατηγορούμενη ότι επιστρέφει στο σπίτι για χάρη της Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης αρχικά απάντησε «όχι ακριβώς», ενώ λίγο αργότερα ανασκεύασε λέγοντας: «Ναι, βασικά αυτό της είπα, συγγνώμη μπερδεύτηκα εγώ».

Η μυωπία του Μάνου και το… ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής

 

  • Ανάμεσα στις ερωτήσεις για τη σχέση του ζευγαριού και όσα συνέβαιναν πριν ασθενήσει η Τζωρτζίνα, ο Αλέξης Κούγιας ρώτησε τον μάρτυρα αν… έχει μυωπία, για να χαρακτηρίσει τελικά κατηγορούμενη και μάρτυρα ως «το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής».Κούγιας: Λέτε ότι η κατηγορούμενη έκλαιγε όταν πέθανε το παιδί. Ταιριάζει αυτό σε δολοφόνο;

    Δασκαλάκης: Υποκρινόταν προφανώς.

    Κούγιας: Πρώτη φορά το λέτε αυτό. Γυαλιά γιατί φοράτε;

    Δασκαλάκης: Έχω μυωπία, 0.75 και 0.50.

    Κούγιας: Άρα, μια χαρά βλέπετε. Η κατηγορούμενη μου είπε ότι βάλατε γυαλιά γιατί αρχίσατε το τραγούδι και θέλατε να δείχνετε πιο σοφιστικέ. Άρα υποκρινόσασταν εσείς ότι την αγαπάτε και αυτή ότι ήταν στεναχωρημένη όταν πέθανε το παιδί.

    Δασκαλάκης: Ναι.

    Κούγιας: Μάλιστα. Το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής…

    Για «απλούστευση της κατηγορίας» έκανε λόγο ο Αλέξης Κούγιας υπογραμμίζοντας ότι η εντολέας του δεν είχε τις ειδικές γνώσεις να διαπράξει το τέλειο έγκλημα. «Έχει σπουδάσει νοσηλευτική, έχει κάνει πρακτική σε νοσοκομείο», είπε ο Μάνος Δασκαλάκης με τον Αλέξη Κούγια να τον ρωτά: «Διδάσκουν πώς να προκαλέσουν ασφυκτικό θάνατο χωρίς να σας αποκαλύψουν;». Μάλιστα, η πρόεδρος του δικαστηρίου σχολίασε: «Θα είχαν κλείσει όλες οι σχολές έτσι… πάμε παρακάτω!».

    Ο συνήγορος της 34χρονης προσπάθησε να αναδείξει ότι το επεισόδιο στο Καραμανδάνειο, που προκάλεσε την παραπληγία στην Τζωρτζίνα, ήταν όμοιο με μεταγενέστερο στο Ωνάσειο, στο οποίο δεν ήταν στο πλευρό της η κατηγορούμενη, ενώ επικαλέστηκε σχετικές αναφορές του μάρτυρα.

    Κούγιας: Πώς χορηγήθηκε η κεταμίνη στην αποδιδόμενη απόπειρα;

    Μάρτυρας: Έχω υιοθετήσει πλήρως το βούλευμα, δεν είμαι γιατρός.

    Κούγιας: Πώς δεν βρέθηκε η κεταμίνη, έγιναν τοξικολογικές.

    Μάρτυρας: Το παιδί επανήλθε, λογικά μεταβολίστηκε.

    Κούγιας: Στο πτυχίο Ιατρικής κοπήκατε…

    Η δίκη θα συνεχιστεί στις 22 Φεβρουαρίου.

    Ρεπορτάζ: Σοφία Σπίγγου
    Δημοσιεύτηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 18/2

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!