Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δίκη Πισπιρίγκου: Τα ερωτικά μηνύματα με τον Μάνο που διάβασε ο Κούγιας και η απάντηση Δασκαλάκη – «Υποκρινόμουν»

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας με τον Μάνο Δασκαλάκη να βομβαρδίζεται από ερωτήσεις του Αλέξη Κούγια προκειμένου να καταρρίψει στη δικαστική αίθουσα το κίνητρο που αναφέρεται στο παραπεμπτικό βούλευμα περί εμμονής της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον εν διαστάσει πλέον σύζυγό της

Ο Αλέξης Κούγιας ανέγνωσε στον πατέρα των τριών παιδιών μηνύματα στα οποία αποκαλούσαν ο ένας τον άλλον με τρυφερούς χαρακτηρισμούς όπως, «αγάπη μου», «ζωή μου».

Ο Μάνος Δασκαλάκης από πλευράς του δήλωσε πως υποκρινόταν σε αυτά τα μηνύματα θέλοντας να κρατά ένα ήρεμο κλίμα για τα παιδιά.

«Υποκρινόμουν σε αυτά τα μηνύματα, ήθελα να υπάρχει ένα ήρεμο κλίμα. Ήθελα να είμαστε καλά για το παιδί. Έκανα ό,τι καλύτερο για το παιδί μου. Συμφωνήσαμε να είμαστε μαζί. Υποκρινόμουν, ήθελα να κάνω το καλύτερο και να διατηρώ κλίμα ηρεμίας. Προσποιούμουν για να είναι καλά το παιδί μου. Είχαμε κάποιες σεξουαλικές σχέσεις. Και εκεί βεβαίως υποκρινόμουν».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κατηγορούμενη έβαλε τα κλάματα ακούγοντας τον εν διαστάσει σύζυγό της να τονίζει πως επί τόσο καιρό προσποιούνταν ότι όλα ήταν καλά στη σχέση τους.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!