Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φαρ Ουέστ σκηνικό στην Κρήτη: Πυροβολισμοί με 3 τραυματίες ανάμεσά τους παιδί και αστυνομικός – Συνελήφθη ο δράστης

Ένα σκηνικό Φαρ Ουέστ στήθηκε στην Κρήτη όπου και σε καφετέρια του Γαζίου όπου βρίσκονταν δύο ύποπτοι που φέρεται να παρακολουθούνταν από αστυνομικούς που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση σύμφωνα με το flashnews.gr. Μεταξύ των υπόπτων ήταν και ένας φυγόδικος.

Όταν οι δύο άνδρες αντιλήφθηκαν ότι οι αστυνομικοί ετοιμάζονταν να τους ακινητοποιήσουν, έβγαλαν τα όπλα πυροβολώντας προς εκείνους με αποτέλεσμα οι τελευταίοι ν’ ανταποδώσουν τα πυρά.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένας θαμώνας της καφετέριας ενώ οι αστυνομικοί τραυμάτισαν τον έναν εκ των δύο ανδρών ενώ από την ανταλλαγή πυρών χτυπήθηκε από σφαίρα και ένας αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε κεντρικό δρόμο, έξω από καφετέρια, δίπλα στα ΕΛΤΑ, ενώ τρεις άνδρες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε άμεσα στο σημείο.

https://youtu.be/QNmeb9-JaEY

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο δράστης των πυροβολισμών στο Γάζι Ηρακλείου που είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό ενός πολίτη και ενός αστυνομικού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά πρόκειται για έναν 35χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!