Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Live το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Μάριο Μιχαήλ Τουρούτσικα – Στην Τρίπολη Μητσοτάκης, Σακελλαροπούλου, Τσίπρας και Παναγιωτόπουλος

Σήμερα το σώμα του Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα θα μπει στην Αγκαλιά της αρκαδικής γης. Ο 29χρονος Υποσμηναγός, έχασε την ζωή του την περασμένη Δευτέρα κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης με μαχητικό αεροσκάφος.

Η εξόδιος ακολουθία για τον υποσμηναγό Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα θα τελεστεί στις 10:30 σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τριπόλεως, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ η ταφή του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Αγίου Ιωάννη Πικερνίου. Το «παρών» θα δώσει και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ο οποίος συνοδεύεται από τον πρώην Υπουργό Άμυνας, Βαγγέλη Αποστολάκη.

Χθες οι γονείς του άτυχου υποσμηναγού κλήθηκαν να αναγνωρίσουν τη σορό του παιδιού τους, ευρισκόμενοι μπροστά σε άλλη μια ακόμη τραγική παράμετρο μετά το χαμό του. Λόγω του επώδυνου της διαδικασίας, ο πατέρας του, Κώστας Τουρούτσικας αρνήθηκε να παραστεί, κρατώντας ως τελευταία εικόνα του γιου του αυτή της περασμένης Κυριακής, όντας ο γιος χαμογελαστός και ευδιάθετος, λίγες ώρες πριν την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους.

Οι πρώτες εικόνες από την κηδεία του άτυχου υποσμηναγού. 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!