Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βιασμός 4χρονου στη Βόρεια Ελλάδα: Σοκάρει η περιγραφή του παιδιού – «Ο μπαμπάς με πόνεσε με τη ‘βίδα’»

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις από τις καταθέσεις του 4χρονου στην Βόρεια Ελλάδα. Οι περιγραφές του παιδιού πραγματικά σοκάρουν και ανατριχιάζουν. Μάλιστα ο 38χρονος παιδοβιαστής βιντεοσκοπούσε όσα φρικτά έκανε στο παιδί.

Ο 38χρονος πατέρας κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά το αγόρι, όταν το έπαιρνε στο σπίτι του από την εν διαστάσει σύζυγό του.

Η μητέρα του παιδιού τον κατήγγειλε, όταν παρατήρησε σημάδια κακοποίησης στο σωματάκι του παιδιού της.

«Τον έδωσα για καλοκαιρινές διακοπές 25 κιλά και μου τον έφερε 18. Το παιδί κόλλησε πάνω μου, άρχισε να σπαράζει. Είδα μώλωπες σε όλο του το σώμα, ήταν νευρικό και ανήσυχο», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα.

«Δεν τα χωράει ανθρώπινος νους αυτά που τραβάει το παιδί μου. Περιμένω δικαιοσύνη για τα βιώματα που πέρασε αυτό το παιδί, δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν τα συναισθήματά μου», δήλωσε στο Mega η μητέρα του παιδιού, η οποία είχε ζήσει την κακοποίηση στα χέρια του πρώην συζύγου της, αλλά όπως λέει, δεν περίμενε ποτέ να φτάσει στο σημείο να βιάσει το ίδιο τους το παιδί.

«Σοκ, να φτάσει στο σημείο να κακοποιήσει; Να μπουν στη φυλακή», λέει η μητέρα του αγοριού.

«Είπε ότι δεν ήθελε να πάει σχολείο, γιατί πήγαινε να τον πάρει ο πατέρας του και ύστερα πήγαιναν στο δικό του το σπίτι. Εξήγησε ότι δεν ήθελε να πηγαίνει εκεί, γιατί όπως είπε, ο μπαμπάς και η γιαγιά του τον χτυπούσαν και έδειξε τα σημεία. Στο πρόσωπο, το κεφάλι, τα μπούτια και στα γεννητικά όργανα. Τα ”παιχνίδια”, όπως είπε, που έπαιζαν με τον μπαμπά και τη γιαγιά, τα οποία τον φόβιζαν και δεν του άρεσαν», αναφέρει ο ψυχολόγος που εξέτασε το αγοράκι. «Μου τον έφερε (σ.σ. ο πατέρας του παιδιού), άρχισε να κλαίει, αισθανόταν βρώμικος, άλλο παιδί», επισημαίνει η μητέρα η οποία, αντικρίζοντας το παιδί της σε αυτήν την κατάσταση, απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!