Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Σπάει» τη σιωπή της για τους 8 μήνες στη φυλακή – «Ήμουν στο ίδιο κελί με τη “Μαύρη Χήρα της Κοιλάδας”»

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου, το μοντέλο που κατηγορήθηκε για εμπόριο ναρκωτικών και τελικά αθωώθηκε από το δικαστήριο, βρέθηκε καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου στο T-Live.

Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι αναφέρθηκε στην υπόθεσή της και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως στη φυλακή είχε επαφές με τη λεγόμενη «Μαύρη Χήρα της Κοιλάδας», Δήμητρα Βούλγαρη.

«Ήμουν στον ίδιο θάλαμο με μία πασίγνωστη γυναίκα που έχει διαπράξει ανθρωποκτονία. Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω, γιατί η ίδια δεν το παραδέχεται. Δεν ξέρω αν η κοπέλα το έχει διαπράξει ή όχι» ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Πολυχρονοπούλου, αποκαλύπτοντας την ταυτότητα της συγκρατούμενής της.

«Εγώ για αυτή τη γυναίκα διατηρώ πολύ σοβαρές αμφιβολίες, παρ’ όλο που έχει καταδικαστεί και οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης πρέπει να γίνονται απόλυτα σεβαστές από όλους μας. Σε εκείνη την υπόθεση μέχρι σήμερα υπάρχουν κενά που δεν έχουν απαντηθεί» σχολίασε από την πλευρά της η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Είχαμε συναναστροφές με την κοπέλα, γιατί μέναμε μαζί. Έχει μόρφωση η συγκεκριμένη. Μετά από αυτό που έζησα εγώ, θεωρώ ότι το να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για έναν άνθρωπο είναι το χειρότερο λάθος που μπορείς να κάνεις. Γιατί πολλοί καταδικαστήκαμε και εγώ συκοφαντήθηκα πάρα πολύ και από εκπομπές και από τον Τύπο» τόνισε η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

«Μου κατέστρεψαν τη ζωή μου, την επαγγελματική μου πορεία, ό,τι είχα χτίσει από τα 18 έως τα 30 μου, βρέθηκα στο μηδέν και τελικά όπως απεδείχθη χωρίς κανένα στοιχείο. Θεωρώ ότι η ελληνική Δικαιοσύνη ξέρει τι κάνει αλλά συχνά υπάρχουν και στοιχεία που δεν καλύπτονται» δηλώνει με έμφαση η Έλενα Πολυχρονοπούλου.




Το γνωστό μοντέλο μίλησε και για τις συνθήκες διαβίωσης εντός των φυλακών.

«Υπήρχαν πάρα πολλά θέματα που έπρεπε να αντιμετωπίσω και βίωσα και ιδιαίτερο μπούλινγκ λόγω του ότι γνώριζαν ποια είμαι και υπήρχε μία ιδιαίτερη αναγνωρισιμότητα. Όλο αυτό στους ανθρώπους που είναι από τη φύση τους εγκληματικές φυσιογνωμίες, τους φέρνει ανάποδα αποτελέσματα. Εγώ είμαι από τη φύση μου ένας άνθρωπος της ισορροπίας. Υπήρξαν πράγματα που με έφεραν σε δύσκολη θέση. Μου επιτέθηκαν λεκτικά και δέχτηκα ψυχολογική βία» αποκαλύπτει στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Μου ζήτησαν να αλλάξω θάλαμο γιατί θα περάσω δύσκολα. Έχω αλλάξει τρεις, κι ευτυχώς στον τρίτο βρήκα την υγειά μου. Εδώ υπάρχουν αυτά έξω, δεν θα υπάρχουν εκεί;» ανέφερε κλείνοντας η 29χρονη Έλενα Πολυχρονοπούλου.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!