Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας για το μνημόσυνο στο Τατόι – «Θάλασσα» από στεφάνια στο σημείο της ταφής

Την Πέμπτη στις 19 Ιανουαρίου θα γίνει το μνημόσυνο για τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο. Τα μέλη της οικογένεια και κάποιοι κοντινοί στον κύκλο της οικογένειας, έχουν παραμείνει στην Αθήνα για να είναι παρών.

Την ίδια ώρα όμως, δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα επιτραπεί η πρόσβαση στους πολίτες που ίσως θελήσουν να παραστούν στην επιμνημόσυνη δέηση.

Πάντως, στο σημείο τα μέτρα ασφαλείας παραμένουν «δρακόντεια», με περιπολικά να περιφρουρούν μέχρι αυτή την ώρα τόσο τους βασιλικούς τάφους όσο και τα ανάκτορα, σύμφωνα με το Star.

Αξίζει να αναφερθεί πως αρκετοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στο Τατόι και προσπάθησαν με τα πόδια να φτάσουν στον λοφίσκο Παλαιόκαστρο, όπου βρίσκονται οι βασιλικοί τάφοι.

Αμέτρητα στεφάνια

Αν κάποιος επισκεφθεί σήμερα το σημείο που έγινε η ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα δει γύρω από το μνήμα μια «θάλασσα» από στεφάνια που έστειλαν για να τον τιμήσουν, φίλοι, συγγενείς και επιχειρηματίες.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!