Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Έρχεται «γερή» κατεβασιά κρύου από τις 25 Ιανουαρίου

Για «γερή» κατεβασιά κρύου μίλησε ο ειδικός Σάκης Αρναούτογλου, τοποθετώντας την έλευση των έντονων φαινομένων στις 25 και 26 Ιανουαρίου, σε όλη τη χώρα.

Συγκεκριμένα, με προειδοποίησή του, ο προγνώστης καιρού, αναφέρθηκε στην αισθητή πτώση της θερμοκρασίας που θα ξεκινήσει από την Πέμπτη στα βορειοδυτικά, ενώ πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στις ορεινές περιοχές της Ηπείρου, από τα 1.300 μέτρα και πάνω.

 

Έντονες βροχοπτώσεις θα πλήξουν, παράλληλα, τη δυτική και τη βορειοδυτική Ελλάδα.

Την Παρασκευή, στο μεταξύ, θα βρέχει στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Μάλιστα, από το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν στην Ήπειρο και τη δυτική Πελοπόννησο.

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε, ακόμη, πως μέχρι το πρωί του Σαββάτου πυκνές χιονοπτώσεις θα πέσουν σε πολύ χαμηλά υψόμετρα.

Η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ

 

Ο καιρός την Τετάρτη

Στα δυτικά,τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα δυτικά και πιθανώς στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 και στα κεντρικά και βόρεια έως 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία που θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα ,θα φτάσει στα βόρεια τους 16 με 18 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 18 με 19 και κατά τόπους τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!