Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αυστηρά μέτρα για την κηδεία του τέως βασιλιά: Ποιοι δρόμοι κλείνουν – Θα διατεθούν 1.000 αστυνομικοί

Νέα σύσκεψη πραγματοποίηθηκε στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ, 48 ώρες πριν την κηδεία, στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, 16 Ιανουαρίου, του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στη Μητρόπολη Αθηνών, αλλά και την ταφή του στο Τατόι, δίπλα στους προγόνους του, αμέσως μετά.

Πλην των μέτρων ασφαλείας και του τρόπου που αυτά θα εφαρμοστούν, συζητήθηκαν και τα σημεία που θα διαμένουν οι επίσημοι.

Με βάση το ρεπορτάζ, τη σύσκεψη ξεκίνησαν γύρω στις 12 το μεσημέρι. Για να συνοδεύσουν την πομπή και για λόγους ασφαλείας θα διατεθούν 1.000 αστυνομικοί, όπως αναφέρεται, και συνολικά γίνεται λόγος για 1.500.

Αυστηρό πρωτόκολλο υπάρχει και για τα άτομα που θα παρευρεθούν μέσα στον ιερό ναό, τα οποία θα είναι 187 και θα πρέπει να έχουν προσκλήσεις.

Αστυνομικοί και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρχουν στο κέντρο της Αθήνας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τα πούλμαν με τον κόσμο θα αποβιβάζουν στο Σύνταγμα. Έτσι, οι πολίτες που θέλουν να δώσουν το παρών στο λαϊκό προσκύνημα, θα πρέπει να πάνε πεζοί στη Μητρόπολη Αθηνών.

 

 

 

TAGS:

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!