Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τεταμένο το κλίμα στην δίκη Φιλιππίδη: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο 16 χρόνια τώρα» – Σε λίγη ώρα η πρόταση της Εισαγγελέως

Αυτή την ώρα γίνεται η αγόρευση της εισαγγελέως και συνεχίζεται έπειτα από διακοπή, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η κ. Στέλλα Στόγια έλαβε τον λόγο αφού το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα του συνηγόρου των δύο εκ των τριών φερόμενων θυμάτων για διακοπή της διαδικασίας ώστε να υποβάλει μήνυση κατά του κατηγορούμενου.

Εκνευρισμένη η πρόεδρος

Πριν ξεκινήσει η αγόρευση της κ. Στόγια, η πρόεδρος φανερά εκνευρισμένη απευθύνθηκε στις δύο πλευρές που νωρίτερα είχαν ανεβάσει τους τόνους.

Μεταξύ άλλων τους είπε: «Θεωρώ ότι πρέπει να βοηθήσετε όλοι οι παράγοντες. Δεν θα επιτρέψω άλλη φορά χειροκροτήματα. Εδώ δεν είναι θεατρική παράσταση. Εδώ έχω δει πρωτόγνωρα πράγματα, που δεν τα έχω ξαναδεί στα 16 χρόνια που υπηρετώ σε αυτόν τον χώρο. Θέλετε να εκτονώσετε το θυμικό σας; Δεν θα το κάνετε παρουσία μου».

Μετά από όσα προηγήθηκαν η εισαγγελέας ξεκίνησε την αγόρευσή της, στο τέλος της οποίας θα εισηγηθεί για την ενοχή ή μη του κατηγορούμενου για το σύνολο των αξιόποινων πράξεων που τον έχουν οδηγήσει στο εδώλιο.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!