Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοκ στο Παλαιό Φάληρο: Έδεσαν τετραμελής οικογένεια και την λήστεψαν – Οι δράστες παραμένουν άγνωστοι

Σοκ προκάλεσε η είδηση με ληστές να μπαίνουν σε σπίτι στο Παλαιό Φάληρο τετραμελής οικογένειας και να δένουν τα μέλη της. Οι δράστες έκλεψαν μετρητά και κοσμήματα και έπειτα εξαφανίστηκαν.

Είχαν στήσει καρτέρι

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας, ένας 55χρονος επιχειρηματίας, έφτασε στην πολυκατοικία, όπου διέμενε ο ίδιος και η οικογένειά του. Εκεί τον περίμεναν τρία άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά, κρατώντας, σύμφωνα με την ΕΡΤ, καραμπίνα. Οι δράστες ακινητοποίησαν, τον απείλησαν και εν συνεχεία τον ανέβασαν μέχρι το διαμέρισμα όπου βρίσκονταν η γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά τους.

Οι δράστες τους έδεσαν όλους, και αφού έψαξαν στο σπίτι, απείλησαν την οικογένεια,  προκειμένου να αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα. Όπως μεταδίδεται, οι δράστες αφαίρεσαν μετρητά και κάποια χρυσαφικά και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Από το περιστατικό δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός, ενώ η Σήμανση ψάχνει για τυχόν DNA και δακτυλικά αποτυπώματα, καθώς και για εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας.

Η Αστυνομία θεωρεί ότι το χτύπημα ήταν προσχεδιασμένο κι ότι οι ληστές παρακολουθούσαν τον πατέρα και ήξεραν τι ώρα σχολάει από τα δουλειά του.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!