Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βόμβα από την Ουρανία Δημοπούλου: «Τα 6,5 ml δεν είναι θανατηφόρα δόση, αλλά θεραπευτική…»

Βόμβα από την τεχνική σύμβουλο Ιατροδικαστή Ουρανία Δημοπούλου στην δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η κατάθεση της ανατρέπει τις ιατροδικαστικές γνωματεύσεις για την Τζωρτζίνα αφού δήλωσε: «Τα 6,5 ml κεταμίνη δεν είναι θανατηφόρα δόση, αλλά θεραπευτική».

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της, το γεγονός ότι παλαιότερα είχε κρατήσει πιο επιφυλακτική στάση οφειλόταν στο ότι πρώτον δεν είχε λάβει γνώση του συνόλου της έκθεσης των ιατροδικαστών και δεύτερον ότι οι δηλώσεις της είχαν μεταφερθεί αποσπασματικά.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες, το πόρισμα της τόσο για την Τζωρτζίνα τόσο και για τα άλλα δυο κορίτσια την Μαλένα και την Ίριδα αριθμεί 20 σελίδες.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης Αλέξης Κουγιας στάθηκε ιδιαίτερα στο ότι η δίκη θα ξεκινήσει την ερχόμενη Τετάρτη στις 11 Ιανουαρίου, όταν ήδη η Πισπιρίγκου θα απολογείται για τους θανάτους των δυο άλλων παιδιών τους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μόνο και μόνο για να διαβάσει η ανακρίτρια τις 120 σελίδες που έχουμε ετοιμάσει για την απολογία θα χρειαστεί πολλές ώρες».

Επίσης, είπε ότι σε λίγο διάστημα ξεκινά στην Θεσσαλονίκη η εκδίκαση της ανθρωποκτονίας του Αλκή Καμπανού με δώδεκα κατηγορούμενους και δεκάδες μάρτυρες.

Τέλος, πριν από λίγο, αποχώρησε χωρίς δηλώσεις, παρά τις συνεχείς ερωτήσεις που δέχτηκε και ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!