Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Αθήνα υποδέχθηκε το 2023 – Το φαντασμαγορικό σόου της αλλαγής του χρόνου στην Πλατεία Συντάγματος (Εικόνες, βίντεο)

Η Αθήνα γιόρτασε την πιο λαμπρή νύχτα του χρόνου με ένα θέαμα υψηλής αισθητικής στην πλατεία Συντάγματος και ένα μεταμεσονύκτιο πάρτι για όλους και όλες, στην εμβληματική αγορά της Βαρβακείου αγοράς.

Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, συνοδεία δεκαμελούς ορχήστρας δεξιοτεχνών μουσικών και σολίστ, με τραγούδια, αγαπημένες μελωδίες και ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για τις φετινές γιορτές, καλωσόρισαν το νέο χρόνο στη γιορτινή, κατάφωτη πλατεία Συντάγματος, με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη να μετρά αντίστροφα.

Η έλευση της νέας χρονιάς σήμανε την έναρξη μιας μεγάλης χαρούμενης γιορτής σε κάθε γωνιά της Αθήνας με μουσική, χαρά, πυροτεχνήματα.

Στην πλατεία Συντάγματος, τη μουσική σκυτάλη παρέλαβε η high energy χορευτική cover band των Bejeezus που απογείωσε τη διάθεσή μας με pop, swing, latin και rock ‘n’ roll ρυθμούς για ατέλειωτο χορό.

Λίγο πιο μακριά αλλά πάντα στην καρδιά της Αθήνας, στη στοά της Βαρβακείου ο Δήμος Αθηναίων με τους πιο σημαντικούς djs της Αθήνας δημιουργήθηκρ ένα ανοικτό πάρτι που αναμένεται να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

3708374
3708381
3708385
3708387
3708399
3708401

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!