Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δημητρακόπουλος από αεροπλάνο για Βέλγιο: Το απόγευμα θα συναντήσω την Εύα Καϊλή στις φυλακές

Στις Βρυξέλλες θα βρεθεί σήμερα ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή στην Ελλάδα, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και εντός της ημέρας θα συναντήσει την πρώην αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που κρατείται στις φυλακές Χάρεν, με την κατηγορία της εμπλοκής στο σκάνδαλο του Qatargate.

Ο κ. Δημητρακόπουλος μέσα από το αεροπλάνο και καθ’ οδόν για την πρωτεύουσα του Βελγίου δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην τηλεόραση του Open πως «η Εύα Καϊλή είναι αθώα και ποτέ δεν έχει δωροδοκηθεί στη ζωή της».

Αναλυτικά η δήλωση του δικηγόρου της Εύας Καϊλή

«Το πρόγραμμα σήμερα προβλέπει μόλις προσγειωθούμε στις Βρυξέλλες να πάω στα δικαστήρια προκειμένου να μελετήσω τη δικογραφία για ό,τι νεότερο στοιχείο υπάρχει. Ο χρόνος που μπορούμε να δούμε τη δικογραφία είναι από τη 13:00 έως τις 16:30 ώρα το απόγευμα και να που χρησιμεύουν και κάτι τα γαλλικά που έχω σπουδάσει στο παρελθόν.

Μετά θα πάω στις φυλακές για να συναντήσω την κυρία Καϊλή και να μιλήσουμε και τέλος θα πάω στο γραφείο του συναδέλφου μου του κυρίου Ριζόπουλου, προκειμένου να χαράξουμε την υπερασπιστική γραμμή για το αυριανό δικαστήριο, που εκεί θα δοθεί μάχη για την ελευθερία της.

Ο αγώνας, βέβαια, όπως καταλαβαίνετε, δεν τελειώνει αύριο. Ο μεγάλος αγώνας θα γίνει, όταν θα είναι η δίκη επί της ουσίας των κατηγοριών που αντιμετωπίζει η κυρία Καϊλή και σταθερά σας μεταφέρω τη φωνή της ότι είναι αθώα και πως ποτέ δεν έχει δωροδοκηθεί στη ζωή της», είπε χαρακτηριστικά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!