Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αβραμόπουλος στον Παραπολιτικά 90,1: Έχω παύσει τη συμμετοχή μου στον οργανισμό του Παντζέρι – Στόχος της ΝΔ η αυτοδυναμία στις εκλογές

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος μίλησε στον Παναγιώτη Τζένο και την εκπομπή Secret, στον αέρα του Παραπολιτικά 90,1. Ο πρώην επίτροπος Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων δήλωσε πως: «Η ελληνική πλευρά έχει κρατήσει μια σταθερή στάση στην έξαρση της τουρκικής προκλητικότητας, καθώς έστειλε μήνυμα αποφασιστικότητας και άφηνε ανοιχτό το παράθυρο του διαλόγου».

Είπε πως η Τουρκία θεωρεί σημαντικό το θέμα οικοδόμησης μέτρων εμπιστοσύνης ενώ ανέφερε πως η προσπάθεια επικεντρώνεται στο να ανοίξουν οι δίαυλοι επικοινωνίας Αθήνας – Άγκυρας με τη συνδρομή του Βερολίνου.

Σημείωσε πως η διπλωματία έχει δύο επίπεδα, το ένα αυτό που φαίνεται και το άλλο που δεν φαίνεται και δεν μπορεί να λέγεται, ενώ τόνισε πως η Τουρκία δεν έχει κανένα λόγο να μπει σε μια περιπέτεια και αν πράξει κάτι θα τεθεί σε παγκόσμια απομόνωση.

Είπε πως η αυτοδυναμία είναι στόχος και η πως η Ελλάδα χρειάζεται σταθερές κυβερνήσεις και το δίλημμα είναι σταθερότητα ή αστάθεια και οπισθοδρόμηση. Εκτίμησε ότι στις δευτέρες εκλογές η ΝΔ θα πάρει αυτοδυναμία.

Για το θέμα της Εύας Καϊλή είπε πως όταν το πληροφορήθηκε έπεσε από τα σύννεφα ενώ είπε πως τα τίναξε όλα στον αέρα. Σημείωσε πως όσα συνέβησαν ήταν εξοργιστικά και δεν είναι ευχάριστα.

Σε ότι αφορά τον οργανισμό Fight Impunity που ιδρύθηκε με πρόεδρο τον Αντόνιο Παντζέρι  είπε πως έπαυσε την συμμετοχή του καθώς έκανε διάφορα, ενώ ο οργανισμός είχε σκοπό να καταπολεμήσει τα φαινόμενα ατιμωρησίας εκείνων που είχαν διαπράξει  εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας,

Ανέφερε πως είχε ζητήσει έγκριση για την συμμετοχή του από την Κομισιόν.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!