Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το μοιραίο λάθος των ληστών που αρπάξαν τα 23 πανάκριβα Rolex – Τι ερευνά η Αστυνομία

Με κινηματογραφική ληστεία έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας, με τέσσερις δράστες να εισβάλλουν σε κατάστημα με ρολόγια πολυτελείας, από το οποίο απέσπασαν 23 πανάκριβα κομμάτια της ελβετικής φίρμας.

Στη συνέχεια οι δράστες που μιλούσαν άπταιστα ελληνικά τράπηκαν σε φυγή. Επιβιβάστηκαν σε δύο μοτοσυκλέτες που τις είχαν αφήσει σε κοντινή απόσταση από το κατάστημα και χάθηκαν μέσα στα στενά της Αθήνας.

Σύμφωνα με το Mega, οι δράστες έχουν καταγραφεί από πολλές κάμερες ασφαλείας, αλλά έκαναν και ένα άλλο μοιραίο λάθος, καθώς κατά την διάρκεια της διαφυγής τους έπεσε πίσω τους το σφυρί με το οποίο έσπασαν οι ληστές την τζαμαρία του καταστήματος με τα πολυτελή ρολόγια rolex.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες έχουν καταγραφεί από πολλά κυκλώματα ασφαλείας κι έτσι οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν όλο το σχέδιο της διαδρομής της διαφυγής των δραστών από τον τόπο τέλεσης της κινηματογραφικής ληστείας που διέπραξαν.

Οι αστυνομικοί έχουν εξετάσει το ενδεχόμενο η ληστεία να έχει γίνει από τους «Ροζ πάνθηρες», ωστόσο στέκονται κυρίως σε δύο σημεία για αυτή την ληστεία. Πρώτον, οι τέσσερις δράστες φαίνεται να μιλούν ελληνικά και δεύτερον, στέκονται ιδιαίτερα στο τρόπο που εισέβαλαν. Περίμεναν να βγει κάποιος πελάτης, κι όχι να υποδυθούν ότι είναι πελάτες. Αυτό παραπέμπει σε δράση ημεδαπών με εντολή από διεθνές κύκλωμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!