Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 16χρονης μαθήτριας Αναστασία στην Χαλκίδα

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 16χρονης μαθήτριας και της 18χρονης φίλη της που βρήκαν τραγικό τέλος στην άσφαλτο, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στην Χαλκίδα.

Οι συμμαθητές της στο Τεχνικό Λύκειο Χαλκίδας, την αποχαιρέτησαν με μαρσαρίσματα, τραγούδια, κλάματα και χειροκροτήματα στο χώρο του λυκείου. Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης (14-12-2022) στον κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας, επί της οδού Στύρων, στην περιοχή Καμάρες, με θύμα την 16χρονη Αναστασία, η οποία ήταν συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 18χρονος Χαλκίδεος φίλος της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviazoom.gr, ο 18χρονος έχασε για άγνωστο λόγο τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε παρακείμενο μαντρότοιχο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η 16χρονη, η οποία ανασύρθηκε, από πυροσβέστες, χωρίς τις αισθήσεις της από το σμπαραλιασμένο όχημα.

Στο Νοσοκομείο Χαλκίδας που μεταφέρθηκε στη συνέχεια διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος της. Τραυματισμένος νοσηλεύεται ο 18χρονος οδηγός.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!