Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κιβωτός του Κόσμου: Επανεμφάνιση της πρεσβυτέρας στη δομή του Κολωνού – Προκλητικός ο συνοδός της

Η πρεσβυτέρα έκανε την επανεμφάνιση της σε δομή του Κολωνού. Η σύζυγος του Πατέρα Αντώνιου βρέθηκε στην Δομή της Κιβωτού του Κόσμου, με ένα προκλητικό συνοδό«πρωτοπαλίκαρο» της.

Συγκεκριμένα, η πρεσβυτέρα βρέθηκε στη δομή «Κιβωτού του Κόσμου» στο Κολωνό, όπου μέχρι από λίγες εβδομάδες ζούσε εκεί μαζί με τον πατέρα Αντώνιο.

Η ίδια δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στις κάμερες, ενώ συνοδευόταν από έναν άνδρα. Κατά την έξοδό της από τη δομή, ο άνδρας φρόντισε να απομακρύνει τις κάμερες και βοήθησε την Σταματία Γεωργαντή να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο.

Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή δημοσιογράφος που βρισκόταν στο σημείο άρχισε να διαμαρτύρεται γιατί ο άνδρας που συνόδευε την Σταματία Γεωργαντή χτύπησε το μικρόφωνο προσπαθώντας να τον απωθήσει.

Σημειώνεται πως το πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» καταλήγει πως εντοπίζονται ενδείξεις τέλεσης σοβαρών αξιόποινων πράξεων για τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, και τουλάχιστον δύο συνεργάτες, ενώ διατάχθηκε οριστική δέσμευση των περιουσιακών τους στοιχείων.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!