Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δεν θα πιστεύεται: Αυτά είναι τα πρόσωπα που έψαξαν περισσότερο οι έλληνες στο Google

To 2022 μας αφήνει σε λίγες μέρες. Έτσι η Google μοιράστηκε με το κοινό τα στατιστικά των αναζητήσεων των χρηστών της. Από την λίστα δεν έλειπαν και τα νούμερα που αφορούν την χώρα μας, με τα δεδομένα που εξάγονται από τα analytics να είναι… απίστευτα.

Έτσι λοιπόν, η ερώτηση παραμένει. Για ποια άτομα θελήσαμε να ενημερωθούμε περισσότερο αυτή την χρονιά. Τα 10 πιο αναζητούμενα πρόσωπα θα σας εκπλήξουν. Κάποιοι τράβηξαν τα βλέμματα εξαιτίας όσων σοκαριστικών αποκαλύφθηκαν, άλλοι για τις έκνομες συμπεριφορές του και άλλοι επειδή απλά τράβηξαν για καλό λόγο των ενδιαφέρων μας. Ιδού η λίστα:

  1. Ρούλα Πισπιρίγκου
  2. Μάκης Κατμετζόγλου
  3. Μαυρίκιος Μαυρικίου
  4. Μαρσέλο Βιέιρα
  5. Σοφία Χατζηπαντελή
  6. James Rodriguez
  7. Will Smith
  8. Λεξ
  9. Amber Heard
  10. Βαλάντης

Για το νούμερο 1 δενχρειάζονται και πολλά. Η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι ακόμα μια από αυτές που σοκάρουν την κοινή γνώμη και ταλανίζουν ακόμα την δικαιοσύνη.  Από την άλλη, ο Μάκης Κατμετζόγλου είναι το άτομο που φέρεται να έχει διακινήσει το revenge porn της Ιωάννας Τούνης, ο ίδιος αρνείται κάθε τέτοια κατηγορία.

Την τριάδα συμπληρώνει το όνομα του Μαυρίκιου Μαυρικίου, ο οποίος για αναρίθμητους λόγους τραβά τα βλέμματα. Συνεχίζοντας, βλέπουμε το όνομα του Μαρσέλο Βιέιρα, του Θρύλου της Ρεαλ Μαδρίτης που έπιασε λιμάνι, ενώ από κάτω του η Σοφία Χατζηπαντέλη, η οποία και δεν πέρασε απαρατήρητη ως κριτής του GNTM.

Πιο κάτω ένας άλλος θρύλος του Θρύλου (Ολυμπιακού)  ο  James Rodriguez που και αυτού η έλευση του έδωσε μια δόση τρέλας, στον φίλαθλο κόσμο της χώρας που “ψάχτηκε” για έναν ακόμα Galactico. Επίσης, στο νούμερο 7 συναντάμε τον Will Smith που μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ, ε λες και πως τον μάθαμε καλύτερα.

Λίγο πριν κλείσει η 10αδα, βλέπουμε ένα σύγχρονο καλλιτέχνη, τον ασυμβίβαστο και ταλαντούχο ΛΕΞ, μετά από τις sold out με κόσμο περί των 30.000 σε Νέα Σμύρνη και Θεσσαλονίκη θα μείνει για χρόνια στις αναζητήσεις μας.

Μια θέση χαμηλότερα και η Amber Heard, που το χειρότερο που της συνέβη φέτος είναι το ότι έγινε… ρεζίλι και στην χώρα μας, έπειτα από την πολύκροτη δίκη για το διαζύγιο με τον Johnny Dep.

Κλείνοντας βλέπουμε τον Βαλάντη, που η συμμετοχή του στο Survivor κράτησε λίγο παραπάνω από το χαρτάκι που έγραφε «Σε σκέφτομαι ακόμα καληνύχτα». Κάτω από την πόρτα της Καλύβας του reality επιβίωσης, την είπε στην Ευρυδίκη Παπαδόπούλου και χάθηκε ξανά μέσα στην ζούγκλα… της Αθήνας, αφού μετά το συμβάν αποχώρησε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!